Şimdi benim 3 . Bebeğim ilk oğlum 20yasida ikinci 15yasinda kızım 5aylik şimdi benim ilk oğlum çok zor büyüdü her konuda yemek hastalık vs ikinci daha iyi büyüdü emdi filan ilk beni mama verince bıraktı şimdi bu kıza ne yapsam bı kiyasliyorum buda beni emmek istemiyo uğraşıyorum ayakta emziriyorum yani böyle yapsam şöyle olur şöyle yapsam bunun gibi olur filan kafamda hep kızım yani kendime okadar söz verdim bu bebekte salicann soğuk sıcak denicem filan hasta şimdi yaaa soğuk aldı dedi Dr deliriyorum resmen kilo alımı yavaş sanki kasaba et borcum var kafama takıyorum yani diyer cocuklarimda da ayniydik görüyorum boyları kiloları beni geçti yani niye kafama takıyorum sanki hiç buyumucek bı kasıntı haldeyim hiç rahat deyilim uyurken ses yapmayın yok işte kapıyı vurmayın şimdi köye gidicez annem diyolar burnumuzdan getirir arabada bunlar cam kiloma filan istee of yaaa eşimde çok rahat bı insan ben neden böyleyim sizce ne yapsam yaaa bı salsam diyerlerini inanın besini bırakınca çocuklar birden büyüdü hasta olmadılar yoksa her ay antibiyotik iciyolardi ne zaman ben bıraktım onlar iyi olduyaaa bana akıl verin lütfen yaa geçen bı arkadaşım geldi benle oğlu var sigara iciyo oglunnun yanında emzirmesi mam la veriyo hiç umurunda deyil cam cerceve açık çocuk çıplak ilk bide onun ne yani diyo hasta oluşa Dr orda böylemi olmak lazım yaaa