0 oy
465 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Şimdi benim 3 . Bebeğim ilk oğlum 20yasida ikinci 15yasinda kızım 5aylik şimdi benim ilk oğlum çok zor büyüdü her konuda yemek hastalık vs ikinci daha iyi büyüdü emdi filan ilk beni mama verince bıraktı şimdi bu kıza ne yapsam bı kiyasliyorum buda beni emmek istemiyo uğraşıyorum ayakta emziriyorum yani böyle yapsam şöyle olur şöyle yapsam bunun gibi olur filan kafamda hep kızım  yani kendime okadar söz verdim bu bebekte salicann soğuk sıcak denicem filan hasta şimdi yaaa soğuk aldı dedi Dr deliriyorum resmen kilo alımı yavaş sanki kasaba et borcum var kafama takıyorum yani diyer cocuklarimda da ayniydik görüyorum boyları kiloları beni geçti yani niye kafama takıyorum sanki hiç buyumucek bı kasıntı haldeyim hiç rahat deyilim uyurken ses yapmayın yok işte kapıyı vurmayın şimdi köye gidicez annem diyolar burnumuzdan getirir arabada bunlar cam kiloma filan istee of yaaa eşimde çok rahat bı insan ben neden böyleyim sizce ne yapsam yaaa bı salsam diyerlerini inanın besini bırakınca çocuklar birden büyüdü hasta olmadılar yoksa her ay antibiyotik iciyolardi ne zaman ben bıraktım onlar iyi olduyaaa bana akıl verin lütfen yaa geçen bı arkadaşım geldi benle oğlu var sigara iciyo oglunnun yanında emzirmesi mam la veriyo hiç umurunda deyil cam cerceve açık çocuk çıplak ilk bide onun ne yani diyo hasta oluşa Dr orda böylemi olmak lazım yaaa

7 Cevaplar

+1 oy
(3,097 puan) tarafından
Kaç çocuğun olursa olsun insan her çocuğun acemisi oluyor canım. Her çocuk farklı hepsi ayrı birer birey huyları farklı istekleri farklı. Bağışıklık sistemleri farklı. Biraz rahat olmaya bak arkadaşın kadar salma ama çokta ustelememek lazım. İlk çocuklarında bildiklerini unut şuan kızının huyunu az çok çözmüşsündür artık.15 yaşında kızın varmış küçük değil eğer o da istekliyse bırak kardeşiyle ilgilensin uyutmak istiyorsa uyutsun  böyle böyle sende biraz sakinleşip rahatlarsın. Herşey mükemmel olmak zorunda değil. Herşeye sen yetişmek zorunda değilsin. Eşine de sorumluluk yükle. Diğer aile bireylerine de müsade et onlar da ilgilensin
tarafından
Canım kız deyil erkek büyükler bu kız beş aylık olan ama dediğin gibi ben herşeyi ben yaparım modundayim mama vermemek için kendimi parçaladım resmen 40gunlukten beri meme redi var biraz ek gıdaya geçtim işte inşallah emer bide kendime vakit pek ayiramiyodum sanirsam kendim hariç hersey yolunda bide kimseye yatsitmiyorum hep ben yoruluyorumm
(3,097 puan) tarafından
Herşeye kendin yetişmeye çalıştığın için canım. En azından ev işlerinde büyük çocuklar yardımcı olabilir bi süpürge yapsalar yeter. Çöpleri toplasalar kâr kârdır. Evde görev dağılımı yap. Yükünü biraz hafifletmeye çalış.
tarafından
Yok kizz nerde küçük oğlum evde işte bı bakkal market çöp atiyo öyle büyük bi görsen banyo yapar anne o ütülü mu bunu giyim mi ne pişirdin dağıtır bide amannn bı şey desen bir dünya laf eşim desen hiç bilmez ev işi filan 21 yıllık evliyim hiç perde tül aşmamış düşün yani ben süpürmiyim kimse ne süpürür ne de niye yapmiyim der biliyorlar ben yapicam zaten eşim kızımi oynatır çok seviyo diyer cocuklarinada ilgili sen onları öyle alistirdin diyonben ne bilim zevkle hizmet ederdim ben yavrularima böyle yorulacagim hiç aklıma gelmedi hep yetiştirim sandım yetisiyorumda aslında ama işte bilmiyorum yaaaa kendimi kasmicam bakalım ne olucakkk inşallah başara bilirimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
20 yaşında oğlun mu var 
tarafından
Nasıl yani anlayamadım
tarafından
Senin annemde geç sayılır yani seni 18 de doğurmuş şimdi 40 diyorum sana bı kardeş yapiyomus bide anaaammmm
tarafından
Evet annem genç geçen sene ekim ayında kürtaj oldu ondan önceki sene de eylülde kürtaj oldu maalesef bebekler yaşamadı biri 11 hafta 5 günlük erkekdi diğeri 9 haftalikti
tarafından
Ayyy çok üzüldüm canım yaaa içime doğdu herelde şaka yapmak istedim ama Allah gönlüne göre versin inşallah canım anneninn
tarafından
Amin canım çok saol iki kurtajda da ben vardım yanında hatta annem kürtaj oldu 1 buçuk ay sonra ben hamile olduğumu öğrendim annem çok sevindi ama yine heves kursakta kaldı bende kürtaj oldum
0 oy
(7,792 puan) tarafından
O arkadaşın gibi de olma ama xok kasma da yani her seyin fazlasi zarar
tarafından
Aynaen yaa ama o kadar hamilelikte kendimi kodladim yok yine aynı ben  bu hava da üşümüş mu  deyince millet bı yüzüme bakiyo bide kimseye tut şunu diyemiyorum bu kız nasıl büyücek böyle uykuya Zor daliyoncit çıksa uyaniyo ben napim ağlamasına hiç dayanamiyom ne bilim yaa iki Gr aklım varsi onuda bu kız alçak diyolarr
(7,792 puan) tarafından
Aman ya benimkide oyle ah diyorum 2 saat birine versem ama veremem de kemdimi klonlasam da klonum 2 saat naksa o arada bnde kafa dinlesem rahatca islerimi yapsam :)
0 oy
(4,103 puan) tarafından

Şuan sadece cocuklarin yasi kafama takildi:ermm:

tarafından
De canım ne olucak hiç soru güme gitti herkez aynı şeye takıldı yaaa
tarafından
Yaaa sen ne ara dogirdun 4cocuk yaşın çok küçük maşallah benim yaşımda benden iyi olursun sen hepsi büyümüş olur
(4,103 puan) tarafından
Hepsi peşpeşe olduu :)
tarafından
Ohhh mis vallaa Allah bağışlasın sabır versin güç kuvvet versin canim
(4,103 puan) tarafından
Allah razi olsun cnmm:))
0 oy
tarafından

Anaaa kaç yaşındasın ki peki meraktan çatlarım 

tarafından
Çok fazla takıyon sen ben dondurma bile veriyorum 9 aylık oğluma püre ne varsa yemeklerden püre yapıp veriyorum sal gitsin biraz korkma bişey olmaz bendede 3 tane var çocuk
tarafından
Yaaa bı salcak gibi oldum geçen Dr kilo alımı az dedi ek gıda filan basla dedi bende Allah ne verdiyse verdim o gün dondurmada yalattim ahanda hasta oldu valla ne bilim bişey olmasa bende önem semicemde işte cokda nazlı yaaa
tarafından
Derlerya sakınan göze çöp batar diye o hesap sen korkuyonya oyüzden dondurma verme hadi ama ne bulursan püre olarak ver
tarafından
Vericen canım meme reddi yapiyo ayakta emiyo çoğu kez mamada veriyorum gece bı kere bakalım valla bırakmaz inşallah  işte böyle şeyleri hep kiyasliyorum aslında o beni yonlendiriyo ben ikinci oğlumu çok rahat büyüttum bunu da öyle istiyorum ama bunun kişiliği farklı onu unututup kendimi sucluyorum ilk oğlum çok zor büyüdü öyle oldun istemiyorum sanki benim elimde olan bişey iş gibi
tarafından
Yok canım kendini suçlama her bebek bir olmaz
0 oy
tarafından

Ne kadar üstüne düşersek o kadar hasta oluyolar diyosun dimi yanlış anlamadıysam ? 

Ne çok üstüne düşüceksin nede çok salıcaksın ortası en iyisi bence

tarafından
Aynen de bildiğim halde yapamamam ne olucak yani elimde deyil beynimin içinde hep sorular bı turlu rahat deyilim bu kız biraz zor bı kız bende nerde yanlis yapiyom daha önce nasıl büyüttum deyip hepsini hatırlıyor neden yaaa
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bende ikinciyi 10 yıl sonra yaptım 5 aylık ama bişi görsem hemen bi bakıyorum netten insan ne kadar çok bilirse o kadar zor oluyor bence oğlumda ne burun açtık ne alerji bildik ne sıkıntısını anlayabildik bunda burnu mu tıkalı alerji neyden nefesi hırlıyor her bez açışımda bakıyom normal mi diye :D hep derim ilki Allah a emanet büyütmüşüz resmen diye

tarafından
Aynen canım okudukça öğreniyor öğrendikçe sorguluyor ben diyerlerinde biraz pirpirikliydim bunda tam oldum yaaa inşallah duzelirmi durumun farkındayım yaniii

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 726 göst.
29 Ocak 2024 Aile kategorisinde Canveannesi (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvumt00 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.