0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar dün gece kanamam var demiştim doktor progestan başladı kanımda enfeksiyon var ve düşmüyo bugün öğlen oğlumu uyuttum ben de yanına yattım Allahtan oğlum uyanıp beni uyandırmış ateşim fırlamış başım ağrıyo oğluma anneyi öp dedi anne üfffüüü dedi sıcak anlamında neyse elimi yüzümü yıkadım balkona çıktım ateşini ölçyüm 38.9 çıktı eşim leğene sirkeli su yaptı ayaklarımı içine koydum parol içtim biraz düştü sonra soğuk soğuk terlemeye başladım neyse en son 36.9 a düştü sonrasında yemek yedik ayağa bi kalktım benden bu sefer ciddi manada bi kan boşaldı tuvalete gittim aşırı çoktu hemen acile geldik doktor baktı enfeksiyon yine yükselmiş bebeğe bulaşmış olabilir bulaştıysa seni de zehirler falan dedi bunun için perinatoloji bölümüne git bebeğe baksınlar dedi ama uşakta yok o bölüm o yüzden ya İzmire ya denizliye git dedi sevk vereyim istersen  ya da hemen acilen giriş yapın dedi eşim de durmadı tabi hemen eve gittik biraz kıyafet vs aldım yola çıktık geldik. Pamuklale üniversite hastanesindeyiz ama gerçekten rezalet burası ya tuvaletler iğrenç kanamam var diyorum bekle diyolar böyle böyle diyorum öyle bişey olmaz diyolar neyse şimdi kan aldılar serum verdiler tekrar bekliyorum bakalım

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah canım ya çok geçmiş olsun. Kaç haftalık bebeğin. Benimde 19. Hafta aşırı bi kanama olmuştu ilk hamilelikte. Acile gittik onlarda anlamadı düşük olabilir dediler. Sonra progestan kullandım bi süre ama aynı adet gibi o kanama 1 ay sürdü. Leke leke koyu renkliydi. En son doktorum içinde biriken kan bu dedi, sağlıklı bi şekilde doğurdum çok şükür kızım şimdi 3 yaşında :) 
tarafından
17 haftalık canım çok kötüyüm ya inşallah benim de öyle olur
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Allah teala şafi ismi hürmetine şifalar versin inşaAllah. Çok geçmiş olsun.

Hastaneler koşturmak beklemek zor çok zor hemde... :(((
tarafından
İnşallah canım inşallah çok sağol. Şimdi doğumhaneye çıktım bakalım
0 oy
tarafından
Ah çok geçmiş olsun keşke sevk isteseydin inan daha çabuk ilgilenirlerdi inşallah geçmemiştir bebeğe sen içini ferah tut
tarafından
Ben de öyle dedim de eşim acele etti
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım şuan bebeğinin durumu nasıl peki 

tarafından
Bebek gayet sağlıklı ama kanama vardı canım işte düşük önleyiciye devam
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Allah şifa versin sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin zamanı gelince. Bişi yoktur inşallah 
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Onemli birşey yoktur inşAllah canım geçmiş olsun haber ver bize de 
(14,695 puan) tarafından
Doğrudur bı iki kere geldim oraya baya oldu gerçi :)
tarafından
İyidir buranın havası ya diğer illere göre yazın daha serin oluyo :)
(14,695 puan) tarafından
Dumlupınar liyim bende :) çok seviyorum oraları
tarafından
Orası da yakın aslında uşaka dimi :)
(14,695 puan) tarafından
Kız 1 saat bile sürmüyor arabayla :) belki geliriz usaga da eşimi ikna edersem :D gezdiririm
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım benim Allah şifa versin yardımcın olsun 
tarafından
Sağol canım benim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 234 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (635 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 342 göst.
15 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &dunyali& (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 319 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (96 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,219 cevap

36,598 kullanıcı

...