Esimle 9 aylık evliyiz 7 aydır da hamileyim ilk zamanlar herşey yolundaydı sorun yoktu eşim beni 4 aylıkken annesigile gönderdi tabi ben istemiyordum 2 ay orda kaldım sonra geldim tabi günlerim zehir oldu çok değişmişti huyu hareketleri biz severek evlendik ama ben hamileliğim boyunca ondan ne ilgi gördüm ne sevgi tamam hastaneye götürüyor eksiklerimi alıyor ama bu yeterli değil ki çok sorumsuz evde olduğu zamanlar sürekli telefonla oyun oynuyor ama şimdi de sürekli bir arkadaşlarıyla dışarı çıkma isteği olmuş hep gezsem denize gitsem sürekli birşeyleri bahane edip dışarı çıkmak istiyor bana gecenlerde en yakın evli olan bir arkadaşının sevgilisi olduğunu ağzından kaçırdı onu duyduğumda kahroldum resmen kadın içinde üzüldüm dedim hani arada şeytan dolaşıyor sürekli lavaboya gidiyor eşim telefonuyla bir saat çıkmıyor orda birşeyler yapıyor eminim ne biliyim geçen hatta sabahlara kadar salonda oyun oynuyordu ve ben odada tek yatmak zorunda kalıyorum sabaha karşı geliyor böyle yalandan bı öpüyor sarılıyor konuşmaya çalıştığımda hep kavga ediyoruz bir kez dayanamadım ve yeyer brn ailemin yanına gidivem dedim ama o zamanda gitme falam dedi konuşmaya çalıştı gerçekten stresten üzüntüden ne yapicami bilmiyorum wp dışında kullandığı bir uygulama bildiğim kadarıyla yok ama bir kez de arkadaşlarıyla azar denen pis uygulamaya girdiğini sezmistim sizce hayatında birimi var ne yapmaya çalışıyor ama akıl verin ya