Bu arada doktorum hamile olduğumu söylediğinde beni öyle bir azarladı ki, gerçekten bazı insanlar sevmediği işi yapmamalı.
Kucağında 2 buçuk aylık bebek var, yazık degil mi ona, çocugun süt hakkını çaldın, elinden aldın. Diye bas bas bağırdı bana, ben hamile oldugumu oğrendiğim anda şoka girmistim zaten oda üstüne tuz biber oldu. Kapalı bir bayanım ve eşimde kürt (kesinlikle din dil ırk ayrımı yapan bir insan değilim.) Ve bende onların geleneklerine uygun giyiniyorum evlendiğimden beri. Neyse doktor döndü yanındaki asistana, bunların hepsi böyle, bıraksan kedi gibi yılda 2 kere doğururlar, yobazlar falan dedi kısık sesle sözde, ama ben duyuyorum tabi, oda duyduğumun farkinda zaten. Bilerek söylüyor laf çarpmak için. Inanın şuanki tek pişmanlığım o an kendime o kadar kıziyordum ki ben nasıl böyle bir hata yapar hamile kalırım diye, çevremde ne olup bittiğinden haberim yoktu. Şimdi şimdi düşündükçe farkına varıyorum, o doktora dünyayi zindan ederdim ama tayini çıkmış bulamadim bir daha, en büyük pişmanlıgım onun ağzının payını verememek oldu