Kizlar bugun annemle konaga gittik ızmirde bilen bilur neyse kahvaltiya gittik iyi oldu sabah serin serin hem bebegimde arabada uyudu hersey iyi hos sonra tabii oglen sıcağı basti bende ordan bisiler alcaktim kizima bayramlık falan neyse baya kalabalik sicakta basti kizimda aglamaya basladi acikmis mama yaptik bi yerde oturup ama surekli agliyo mama yedi altini aldik hala agliyo bende sabah anneme anne kahvaltiyi evde yapalım aksam ustu serind gidelim dedim oda bisi olmaz dwdi kizim sicata hic durmadi o ara anneme kizdim baya getirdin sicakta falan diye neyse zar zor bisiler alip eve geldik o arada esim mesaj atmis kizimin bayramliklarini aldiysan foti atar misin falan bendw attim bayram parasi yollamisti bi miktar haliyle bebek kiyafetleri pahali bende aldim elbise corap bisiler parasi varmi dedi yok bitti dedim naptın o kadar parayi be bebek bu dedi bende sinirlendim babasisin gondermek zorundasin tabii sinirlendim kavga ettik iyiki ayriliyorum senden merak etm3 calisip b3n kizima bakarim diyip neti kapattim sonra bisürü sey daha yazmis biktim artık