0 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yüzüm yağlı mat bb krem kullanıyorum altına baz da sürüyorum bu farmasinin bazini ama ona rağmen yüzüm pütür pütür oluyor sürdükten sonra ne yapabilirim ne önerirsiniz

8 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Altina baz üstüne fondeten ustune pudra surecenki pütür pütür olmucak canim en sonta makyaj sabitleyicisi sıkcan
(22,072 puan) tarafından
Bak netten baktim gözeneklerin çoksa ondanda olabilirmiş
tarafından
Canım sorunlu bı cildim yok sırf sürmek için sürüyorum diyebilirim ama hoş durmuyor işte
(22,072 puan) tarafından
Sende benim gibisin ozaman :D
tarafından
:)) sende mi öylesin
(22,072 puan) tarafından
He kiz alışkanlık olmuş illa pudrayi surecem:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürmeden öncen kahve ile peeling yap canım birde öyle dene yine aynı ise ya bazdan kaynaklı olabilir.
tarafından
Deneyim bi canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
Hangi marka kullanıyorsun peki 
tarafından
Baz Farmasi bb krem de avonun mat bb kremi
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Bb krem yaramıyordur o zaman. Bir de günlük yüzünü temizle tonikle. Ölü deriyi atsın hep. Ben garnierin bb sini kullanırım senelerdir çok güzel. Bir de farmasinin CC kremi daha güzel
tarafından
Kahve telvesi diyolar bı deniycem canım
(2,494 puan) tarafından
Dene canım. Peeling de olur haftada üç gün yapsan temizler cildini
0 oy
(1,691 puan) tarafından
canim benimde oyle oluyordu  yuz kesemi sadece suyla islatip yuzumu ovuyordum acitmicak sekilde sonra nemlendirici surup makyaj yapinca valla kaymak gibi oluyor
tarafından
A onuda deneyim bi
(1,691 puan) tarafından
pisman olmazsin canim peeling seklindede yapabilirsin yoksa kese  kahve telvesiyle falan da yapma seker peeling var onla yap elini islat toz sekere bandir yuzunu acitmadan ov her yerini ozellikle burun cene anlin onda cok ise yariyor
0 oy
(673 puan) tarafından
Pütür Pütür  olmasının sebebi ölü deriler. Ben haftada bir kahve telvesiyle masaj yapıyorum mis gibi oluyor bi tane ölü deri kalmıyor 
tarafından
Bende deneyim bi
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Hiç  birşey  sürme  canım  ben  güzel  bir  krem  sürüyorum  sonra  haylaytır  allık   rimel tam 
tarafından
Sorunlu bı cildim de yok ama ne bilim surmeyince göz makyajı güzel durmuyor gibi
(5,946 puan) tarafından
Ben sadece  rimel  sürdüğüm  için  sorun  olmuyor  
Fondotonini yağ  bazlı  al ozman  Pütürtü kalmaz
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Valla canım bb Krem fondöten bile pürüzsüz ciltte güzel duruyor. O yüzden cilt bakımına özen gösteririsek zaten bunlara gerek kalmıyor. Mesela bb krem fondöten benim yüzümü yaşlı gösteriyor çünkü pürüzlü bir cildim var. Yazın sadece güneş kremi kışın sadece nemlendiriciyle daha iyi göründüğümü düşünüyorum. Benimde cildim yağlı bu arada.
tarafından
Kahve telvesi diyolar bı deniycem canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
23 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu

406,028 soru

12,171,440 cevap

36,638 kullanıcı

...