0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kizlar günaydın hepinize kızımın yüzü 6 aydir boyle ilac sürüyoruz yakiyor tekrar çıkıyor doktor verdi yani ilaci ben burda yakarim ama cani cok acır dayanamaz dedi hocaya falan okuttum ama gecmedi napayom sizce ya :(

image

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz göz değince olur derler bizde 
(1,243 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kuzum mavi gözlü sarisin kızım nazar da dediler okuttum ama gecmedi :((
(22,072 puan) tarafından
Ya göz değmiş valla ama zamanla gecer diye biliyom cok gecmis olsun canim üzülme gecer insallah
(1,243 puan) tarafından
Sagol canım  insallah cok teşekkür ederim yayildi hep kulagina kadar  o yüzden tedirgin oldum
(22,072 puan) tarafından
Bak netten baktim bağışıklık sistemine bağlıymış geçmesi bol bol vitaminli seyler yedir kiz
(1,243 puan) tarafından
Kiz bu kizin yediklerini  ben uemiyom görsen soylemesi ayip kuruyemisine meyvesine varana kadar herseyi yer yemek dahi secmez :)) yine de dikkat edeyim cok sagol walla
-Reklam-
+1 oy
(4,098 puan) tarafından
Benmde ellerimde var kaç senedir ne kullandysam geçmemişti ne hikmetse hamleykn kendlğindn geçti çok şaşırmıştım :) siğil içn var duyduğum bişey ama ne kadar doğru bilmiyorum denemedim ben 
(1,243 puan) tarafından
Bebisin sana iyi gelmiş  ne güzel:)) anladim kuzum sagolasin
(4,098 puan) tarafından
Yılan belli Bi mevsimde üzerindeki seriyi değiştriyomş ya onu kurtp baharat gbi yemeklerine atcakmışn öylede geçiyomş dye duydum ama dediğim gbi denemedim bide nerde bulcn knu blmiyorm dağ bayr gezemm ya :) kendiliğinden geçin ce çk sevnmiştim
(1,243 puan) tarafından
Aboo onu bulamayizki kiz :D cok gecmis olsun canim
(4,098 puan) tarafından
İşte nerde bulcaz onu blmm :)
+1 oy
(1,950 puan) tarafından
Ya babaannem bana buğdaya okuyup yaktirmisti bir de çişini sur demisti.
(1,243 puan) tarafından
Onu da denedik tanıdık biri okudu kuzum bugdayi sakla dedi hatta kurusun dedi ama yok gecmedi aksine cogaliyo :( çiş yakarr mi acaba :)) benimki inek gibi su icer bol bol da  iser çünkü  :))
(1,950 puan) tarafından
Yakar yakar dudağımda vardi benim dusun artik  öğğg  :D
(1,243 puan) tarafından
Ayy o  da kötüymüş kuzum :))
(1,950 puan) tarafından
Ama 1 hafta da gecti sur cisini gitsin ne kaybedeceksin  :D
0 oy
tarafından
Merhaba benim iki oğlumda sırtlarında çıkmıştı doktor su siğili olduğunu havuzdan bulaşmıştir demişti ve bir ilaç verdi 1 aya kadar düzelmişti.Çok geçmiş olsun güzelime 
(1,243 puan) tarafından
Aa ilk kez duydum canim gecmis olsun yok  biz hic havuza girmedik ama nerdeyse 6 aydir var ve gecmedi yüzünden  :(( cok teşekkür ederiz kuzum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
17 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,449 puan) tarafından soruldu

405,582 soru

12,151,934 cevap

36,570 kullanıcı

...