0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
Bu haftaya kadar Dr net ne erkek nede kız dedi en son kıza benzetti ama tahmin dedi. Ben artık hazırlık yapmak istiyorum. 24. Haftaya detaylı ultrason var orda netleşir mi. Cuma günü randevu aldım yine gerçekten çok merak ediyorum. Benim gibi olanlar var mı?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Detaylıda netleşir bence sıkma canını biraz daha bekle belli ki miniğin kendini göstermiyor :)

(628 puan) tarafından
Günler geçmiyor sanki. Kızım diye seviyorum. Babası o erkek vs kızdırıyor beni. En azından netleşse bende ona göre severim hazırlığıda geçtim. Birde kıpır kıpır bu aralar nasıl mutlu oluyorum. Birde kendini gösterse daha çok mutlu olacağım.
tarafından
Olur olur merak etme benimki 26 da kesinleşmişti
(628 puan) tarafından
Kız mı oldu sizinki inşallah en kısa zamanda netleşir.
tarafından
Erkek benimki
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
22.haftada ogrendm ben cnm :) 
(628 puan) tarafından
İnşallah bende öğrenirim. Kızlar geç gösteriyor diyorlar.
(132 puan) tarafından
oyleymis cnm ama bebegin pozisyonu da cok onemli.. 12. haftada dr.um kafa yapisi erkege benziyor demisti 22.haftaya kadar gostermedi bi daha kerata :)
(628 puan) tarafından
Bugün kesin yine demedi ama kız galiba dedi. Artık kız annesi moduna girdim. Kızlar çok tatlı oluyor oğlum var çok asabi vs. İnşallah kızım merhametli ve sevgi dolu olur. İkiside şart bir eve çiçekte böcekte.
0 oy
(458 puan) tarafından

Bebegine bagli gosterirse:D biz 29 da ogrndik:D

(628 puan) tarafından
Sizin durum daha kötü hazırlık vs ne yapacağız:)) en son nazlı koyacağım bu gidişle.
(458 puan) tarafından
Vallaa hep ortak renk aldim :-):-)
(628 puan) tarafından
Bende artık bu cuma netleşmese öyle yapacağım. Artık turuncu sarı kırmızı renk giysiler alırım.
(628 puan) tarafından
Kız olacak Dr bacak arası boş bu haftada netleşir dedi. Artık dolacağını sanmam dedi. Değişmezse birde kızım olacak. Allah herkese nasip etsin yıllarca bekledim olmadı oğlumdan sonra ne olursa olsun baş tacı.
(458 puan) tarafından
Rabbim saglikla aldirsin kucagina erkek kiz fark etmez
0 oy
(61 puan) tarafından

Genelde detaylida belli olur ama benim kizim gibi nazliysa süründürüyolar :)

(628 puan) tarafından
Anlamadım ki oğlumda da 4 buçuk aylıkken öğrendim. 20 gün önce gittim hiç ama hiç göstermiyor kendini. Kız erkek hiç farketmez ama hiç birşey almadım bu yüzden. İnşallah artık net göstersin her yolu denedim de olmuyor.
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Detaylida netlesir canm az daha sabir
(1,422 puan) tarafından
Ins canim tatli bsyler yersen faydasini gorursun mutlaka Allah gonlune gore versin ins
(628 puan) tarafından
Çok şey denedim çikolata vişne suyu hatta Dr a çaktırmadan öksürdümki oynasın yok göstermiyor.
(1,422 puan) tarafından
Seninkide inatcilardan demek ki canm bnm minikte haftalardir yuzunu gostermio dogdugunda gorcez artik bizde ama senin cinsiyeti ogrenmem daha bi mumkun tabi :)
(628 puan) tarafından
Dr um kesin diyemem dedi her defasında pozisyonu uygun değil vs vs doğru dürüst zaten zaman ayırmıyor ayırsa kıpırdar gösterirdi belki.
(1,422 puan) tarafından
Devlette oyle oluo maalesef canim ozelde biraz ugrasiolar ama onda da yine bebegin keyfine kalmis
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Bende 18. Haftamdayım daha öğrenemedim kuzum bir keresinde bacak bacak üstüne atmıştı birinde de kordon önündeydi bende merakla bekliyorum. Ama detaylı ultrasonda kesin öğrenirsin
(3,136 puan) tarafından
Çok utangaçlar herhalde :) doktor kendini göstermiyor dediğinde eşim diyor ki bak bebeğimiz şimdiden namusunu koruyor göstermiyor kendini diye takılıyor :))
(628 puan) tarafından
Benim eşimde yok efendim centilmen o göstermez vs bende hiçte bile utanıyor kızım diyorum:)) ama artık bu kadar utangaçlık yeterli ben çok üzülüyorum herkesin net bebeği çevremde bir benim netleşmedi.
(3,136 puan) tarafından
Benimde gerçekleşmedi kuzum yaa bekliyorum heyecanla. Özellikle bebeğim için alışveriş yapmaya sınırsızım
(628 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda öğreniriz. O günü iple çekiyorum.
(3,136 puan) tarafından
Inşallah canım. Bende aynı şekilde iple çekiyorum o günleri:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde esrabarış (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 109 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde esrabarış (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 652 göst.
0 oy
5 cevap 199 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu