0 oy
156 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eşim kurban bayramında tatile gitcek arkadaşlarıyla ama bende 1 yıldır evliyim beni 1 kez olsun götürmedi tatile nisanlilikta hep trabzona fln gitcez diyip kandırdı neyse bende 3 Ay önce cocugumu dpgumda kaybettim kafamı dağıtmak istiyorum suan 6+5 haftalik hamileyim Köye gittim 1 Ay önce ama eşim gelmedi onun ailesiyle gittik gorumcem kaynim kayinpeder kaynanamla bende oda gelsin istiyorum onların aşireti baya büyük hepsi nerdeyse Köye gelmişti düğün vardı diye bende orda hizmet etmekten başka bisi yapmadım eşim görmüyordu tabi bunları düşünün aynı evde en az 40 kişiye eşimde bana diyoki sen tatil yaptın bende yapicam ama halbuki tatil falan deil sizce haksizmiyim 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,060 puan) tarafından
Ne saçma bir düşünce eşini tatile götürmemek ben asla kabul etmezdim. Giderse de döndüğünde beni bulamazdı nett. 
tarafından
Valla bende öyle düşünüyorum şuan annemlere gitcem gelmicem
(1,060 puan) tarafından
Ailen arkandaysa durman saçma olur. Lütfen gaz olarak algılama ama evlilik 2 kişinin mutluluğu için yapılır. Taraflardan birinin diğerini mutlu etmesi için değil. Eğer biri mutsuzsa nede evli kalınır ki? Tabi çaresizlik başka bir şey öyle bir durum yoksa kesinlikle kabul etme.
tarafından
İşte malesef oyle bi sorunum var ayrılmayı çok istedim içten içe ama severek evlendim ayrılamam hamileyim de onun yuzunden bana zehir oluyor her günüm
-Reklam-
0 oy
(2,826 puan) tarafından
O kadar insana hizmet ettim bu tatil mi oluyor deseydin 
tarafından
Soyledim düşük tehlikem var uzun yolculuk yasak bana ama diyorum yakın yerlere gidelim 1 saatlik uzaklıkta tatil yerleri var çok güzel
(2,826 puan) tarafından
Ne diyeyim canım eşin biraz dediğim dedik gibi Allah yardımcın olsun canım
tarafından
Aynen vala onun dediği olcak illa bak geçenlerde yüzmeye de gitti 2 gün önce 1 gün boş günü var onuda göremiyorum yani ben boşuna yaşıyorum
(2,826 puan) tarafından
Gerçekten Allah yardımcın olsun canım sende canın sıkılmasın diye bir uğraş bul eğer seni götürmüyorsa
tarafından
İşte kaynanam diye sen şükret benim oğlun gibi bi kocan var ben onu alttan almasam o insan olmaz
0 oy
(9,625 puan) tarafından
O zaman oda köye gitsin tatile..madem köydeki eziyete tatil diyo oda gitsin oraya 
(9,625 puan) tarafından
Evet millete hizmet etmek benim en büyük tatil anlayışım deseydin..resmen saçmalamış yani
tarafından
Aynen valla evde kafayı yicem ya geçen hafta gezmeye diye götürdü yarım saatte eve döndük delirdim ya
(9,625 puan) tarafından
Eger eşin laftan halden anlamayan biriyse onunla işin çok zor ve daha yeni evlenmişsin içini karartmak istemem ama bu böyle gider değişmez
tarafından
İşte diyorum ya sözde beni strese koymicakti oyle diyordu yine başladı
(9,625 puan) tarafından
Allah ona akıl fikir versin..evliliği tek başına yaşaması hic hoş değil madem böyle yapacaktı bekar bekar takilsaydi
0 oy
tarafından

Asla izin vermezdim o ne öylee yaa ben anasıyla babasıyla köye gitcem millete hizmet etcem o da bunu tatilmi sayıcak bide üstüne üstün kendi arkadaşlarıyla tatilemi çıkıcakk bensizzzz doğduğuna pişman ederrim o adamı yaa

tarafından
Bazen diyom ona ben seni çok Altan alıyorum inanmıyor kesinlikle p alttan almaz ama artık  kendimi yavaş yavaş değiştiriyorum ben de insanım bekarken varya her yıl en az 1 kez tatile şehir dışına giderdim nisanlandigimdan beri 1 kez olsun gitmedim ya kafayı yicem
tarafından
Kendini üzme onu üzzz o seni hamile halinle üzüyosa sende üz ve izin verme böyle alıştırma kesinlikle
tarafından
Ailesi ikide bir üstüne gitme falan diyor sanki nolmus hep onu koruyorlar ben hep kaynanama diyorum sen oğullarını seviyorsun gelinlerine katlaniyon sadece bizi kızı gibi görse bi nebze olsun onlara kızardı benim gorumcem var evli o cok iyi hep onunla dertlesiyorum oda abisini arayıp onunla konuşuyor onun dışında gerisi boş valla bide küçük gorumcem hep beni koruyor
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Evli biri nasil erkek arkadaşlarıyla başbaşa tatil yapmayı düşünebilir aklım almıyor. Üstüne üstlük hamilesin , ve daha 1 yıllık evlsiin 

Sizin daha cicim ayinizin bitmemiş olması lazım yani.ne bileyim bişey diyemiyorum saçma geldi
tarafından
İşte benim eşim çok değişik
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Daha önce buna benzer bi posta yazmıştım buna da yazacağım. Eşinin evli olduğunuzdan haberi var mi ? Ne manaa yani seni bırakıp tatile gidiyor. Hayır siz mi çok anlayislisiniz ben mi çok tuhafım anlamıyorum. 
tarafından
İşte bekarlık bitti diyorum ama ne çare çok sıkan biride değil 2 hafta önce yeni yeni depresyondan ciktim çok kötüydüm çocuğumun mezarina kaçıp gitmiştim o derece kötü oldum beni biraz olsun anlamali
0 oy
(14,328 puan) tarafından
Kocaların da eşi olmadan tatil düşüncesi ne kadar savma 

İnsan karısıyla çocuğuyla eğlenmek  ister 
tarafından
Evet iste bende öyle dusunuyorum
(14,328 puan) tarafından
Tek gezecek tabi oradan oraya bekar gibi oh hayata bak
tarafından
Valla bilmiyorum artık çok stres yapıyorum şiştim artık dayanamıyorum hersey birikti içimde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
3 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
30 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Asel Linam (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 314 göst.
30 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 42 göst.
8 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu

404,428 soru

12,115,699 cevap

36,458 kullanıcı

...