Yapma canim, aynı hataya bende düştüm isyan etme, Allah affeder sonradan belki isyanini ama sen kendini affedemezsin içinde hep bi burukluk kalır :( sinirle söylüyorsun, belki kaç gündür uykusuzsun, belki bir komşun arkadasin cocuguna laf soyledi cevabini vermedin hakli gördun çocugunu suçluyorsun durmuyor diye ama yapma gözünü seveyim. Uzun olacak ama benimde 5 yaşında oğlum var hiç bişey yemez yeni post açtim hatta ne yapsam diye, görsen kemikleri sayılıyor. 5 aylık kizim var, ne gece ne gunduz uyumaz, ben araliksiz 2 gün uyumadigimi bilirim, bayilacak kivama geldigimi. Ayriyeten 1 ay önce hamile oldugumu öğrendim. 2 aylik hamileymisimde haberim bile olmamis cocuklarla ugrasmaktan. Suan 3 aylik hamileyim. Ilk ögrendiğimde aglaya aglaya kocami aradim aldirmak istiyorum istemiyorum çocuk dedim. Allah olmayanlara versin, bakabilecek olana versin ben hepsine yetisemem diye oturdum saatlerce agladim. Esim isten cikti geldi cani veren biz miyizde biz alalim sacmala dedi. Beraber buyuturuz, ben sana elimden geldigince yardim ederim korkma dedi. Ederde biliyorum. Ilk gunum isyan icinde aldirma dusuncesiyle gecti. Sonra doktora gittim kalbinin atisini duydum. Suan o laflari dedigim icin o kadar pismanım ki. Ikili test yaptim sabah aksam sonuclari temiz ciksin diye dua ediyorum.
Diyecegim o ki Allah sana bir nimet vermis, evlat vermiş. Sen onu ceza olarak görursen belkide Allahin gucune gidee seni begenmedigin cocugunla imtihan eder Allah korusun, sonra bagira cagira aglasan ne fayda
Hepimiz kızıyoruz sinirleniyoruz hatta ne kadar istemesekte isyan edecek noktaya bile geliyoruz ama ben bir yolunu buldum.
Kızacağın zaman bak bebeğine, 1 dakika sonra yanında olmadıgını başına bişey geldiğini düşün. ALLAH korusun ama öldügünu düsün. Bak bakalım şu saatten sonra yok hayatimda, rahat rahat gezebilirim uyuyabilirim diye rahat mı edersin o düsünceden sonra, yoksa ağlaya ağlaya evladına mı sarılirsın bişey olacak diye korka korka kokusunu içine mi çekersin. Ne sinir kalir nede öfke canim. Sinir hem seni hem bebegini yipratir, çozüm yolu bul.aya bak bir sıkıntın varsa, belki tavrin yalnıştır oda bebeği etkiliyordur, bebekte sinirli bir bebek olmuştur bu yüzden. Birşeyleri değiştirmeye bak...