0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Tam böyle iki gogusumun ortasını bitisinden göbek deliğine doğru ağrım var ve yetmiyor afedersiniz klozete otururken falan olsun normal otururken olsun çocuk üst kısma tam goguslerimin altında hissediyordum artık kafasımı götü mü neresi Bilmiyorum ama çok sert orda hissederken aynı zamanda sağ veya sol boşluklarımda da hissediyordum 31+5 im ikinci sezaryenim olucak bu ve kontrolüm için randevu da daha almadım ağustosun başına gel dedi doktorum ne yapsam bilemedim ki niye böyle oluyor onu Da anlamıyorum

2 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından

Normal heralde canım ama çok sıkıştıryor Allah kolaylık versin uzan nol bol bir sorun değil diye düşünüyorum inşallah <3

tarafından
Ayy bacım vallaha inanki gece uykulsrim hiç yok 2 3 göremeden uyuyamıyorum gündüz desen saat 8 9 arası kalkıyorum uyku yetmiyor ayaklarımın alti yabuhor bacaklarm ağrıyor Yarabbi nasıl bir hamilelik geçiriyorum ben kendime bile hayret ediyorum
(313 puan) tarafından
Ya canım inşallah sağlıkla kavuşursun uykusuzluktan mı yoksa mideni sıktığı içinse şurup iç yatarken rahatlatıyor bu haftalar hep böyle sanırım deli gibi uykum olsa da dalamıyorum bende bir de bacakların kramp gibi mi magnezyum veriyorlar ama
tarafından
Verilen hiç bir ilsci içmiyorum ki bben ,:zd
(313 puan) tarafından
Niye ki :) ben öyle kan ilacımı içmedim ta ki kötülenip toparlayamayana kadar ama önceden de kansızlık vardı ondan zor oldu heralde
tarafından
İçmiyorum hiç birini ya midem almıyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hamileykende öyleydim aşırı ağrı vardı. Bebek büyüdükçe baskı yapıyor ondan oluyor. Bi süre sonra geçiyor ama tabi geçene kadar çok berbat ağrı oluyor. Duş almanı tavsiye ederim rahatlatır 
tarafından
Uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu :D
tarafından
Geçer canım az daha sabır:)
tarafından
Korkmaya başladım ama ya sürekli orda bişeyi bar cocugun anlama da anlamıyorum :D
tarafından
Biliyorum o duyguyu sanki bi yerini kaburganın altına sokmaya çalışıyormuş gibi oluyor vücut alıştıkça geçiyor ağrı
tarafından
Vallaha buna nasıl alisilir bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
2 cevap 26 göst.
0 oy
6 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdeh (11,666 puan) tarafından soruldu

405,932 soru

12,167,392 cevap

36,630 kullanıcı

...