0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Bizimkiler aynı ana kız

24 Cevaplar

0 oy
(3,080 puan) tarafından
Annem babaannemin yanına evlenmiş 35 sene birlikte kaldılar 3 tane daha oğlu olduğu halde. Zor günleri geçmiştir mutlaka ama bize yansıyan genelde iyilikti hep. Mekani cennet olsun çok severdim babannemi elinde büyüdüm 
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Araları bu ara çok guzel. Cunku hıc gorusmuyolar. Bı gorusseler taaa asırlık konulardan tartısma cıkıyo
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Rahmetli gelinlerinı kayirirdi bütün parayı amcamın karısına yedirdi annemin arkasından demediğini bırakmadı bayramdan bayrama gorusurlerdi mekanı cennet olsun ne diyim 
0 oy
(1,635 puan) tarafından

5 yıl önce vefat etti. Allah rahmet eylesin ama çok vicdansız kadındı.

Kendi öz annesini ahırda yatırırmış önüne bi tas çorba koymazmış. Annem yıllarca kaynanasının annesine bakmış. Ne dediysem ne ettiysem ahırdan eve aldıramadım der canım anam. Bitli pireli pis bi şekilde ahırda ölmüş kadın.

Dedem ölmüş millet cenazeye gelmiş babaannem hiç ağlamamış ve yataktan çıkmamış hastayım başım ağrıyo bilmem ne diye.

Dedem pazara yada ilçeye giderken sorarmış eve ne alayım diye. Lokum al, leblebi al, üzüm al dermiş. Yemeklik hiç bişey istemezmiş yemek yapmadığı için.

Annem ablamı doğurmuş 2.ye hamileymiş. Pınara suya gidince 1 yorgan 1 yastık 2 tabak 2 kaşık koymuş üstüne de ablamı oturtmuş. Büyük oğlanı evlendircez diye annemi evden atmışlar yani. Ne bi ekmek yapsın diye un ne bakliyat hiç bişey koymamış bile. Eltisi evini açmış anneme ekmek yemek vermiş. Annem karnındakini doğurmuş 3 ay yasamis. Ne gelip çocuğu görmüş ne bişeye ihtiyacın var mı demişler. 3 aylıkken idrarını yapamamaya başlamış ve sonra vefat etmiş zaten abim. Tabii bunlar olurken babam gurbette çalışmaya gitmiş. Yani annem elin köyünde 1 çocuk ve hamile haliyle kapıya atılmış.

Ha annem hiç kin gütmedi. Kışları gelir bizde kalırdı. Annem hem çalışır hem babaanneme bakardı.

Ama öyle pis kadındı ki aylarca yıkama beni yıka demezdi. Annem zorla banyoya sokar haftada 1 de olsa yıkardı. Tabii o banyo sonrası gelin beni banyoda dövdü, gözüme yumruk attı falan diye millete anlatırdı. Yüzünü lifliyo diye yumruk attı diye yalan söylüyodu. Kaç kez sırf yüzünü yıkıyo diye annemin elini kolunu ısırdı. Ha yaşlı aklı gidip geliyodur demeyin kesinlikle öyle bişey yok aklı sağlığı yerindeydi.

2 dişi eksikti başka hiç bi hastalığı yoktu.

Ölmüş kadının arkasından saydırdım ama Allah'ın bildiği şeyler sonuçta :D

Valla kısacası araları hiç iyi değildi. Annem herşeye rağmen saygısını korurdu ama babaannem hiç sevmedi annemi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 541 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde renklidunya (960 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 251 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu

413,592 soru

12,450,654 cevap

46,294 kullanıcı

Kategoriler

...