0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Hamilelik güzelmiş yiyip içip yatarak gezerek geçirdim bugunleri bilirmiş gibi :) doğum yapalı 6 gün oldu sezeryan ile doğum yaptım acılarım yavaş yavaş azalıyor ama çok bunaliyorum yarabbim 7 24 çocuğun başındayım çok şükrediyorum sağ salim kavuştum ama bir an önce de bu yeni durum bir düzene binsin istiyorum alışmak istiyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(14,168 puan) tarafından
Ahhh yenidoğan kokusu nasilda özledim kıymetini bil öyle çabuk büyüyor ki 
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Tadını çıkar bebeğin yanında sağlığınız yerinde daha ne olsun . Zaman herşeyi yoluna koyar inşallah ..
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bende 7 gün önce sezeryan oldum daha ağrılarım bile geçmedi çok zor bir doğum oldu ne lohusalık bile bildim ne başka bişey deme kız öyle şuan bebeğimle hastanedeyiz haa isyan mi ediyorum hayır bin şükür bebeğim iyi olsun bu ağrılara razıyım ben :(
(1,706 puan) tarafından
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ben de çok acı çektim, senin neyin var canim neden hastanedesiniz
tarafından
Bebeğim sarılık oldu kuzum 1 haftadır gözlerini acamiyordu
(1,706 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun ya nasıl simdi
tarafından
İnsan bebeği ağlıyor diye sevinirmi ben seviniyorum bugün ağladı yani ağlamaya mecali oldu bin dukur yarın belli olacak
(1,706 puan) tarafından
İnşallah en kısa sürede toparlanir
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Büyüdüğünde de keşke bebek kalsaydi diyeceksin :) çocuk bakmak kolay degil cnm.
(1,706 puan) tarafından
Evet her etap daha zordur
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Bizimde 40 ımız dun cikti . Agri siziyi tinlamadim isimi hucumu hep kendim uaptim ama bebegim bir hafta yogunbakimda yatti onun acisi yardim eden yok o is yemek biyandan tek basimayimm bebegimi aldim geldim he kendjm baktm gece gunduz butun gun tuvaletr r gitmedigm oldu ustune bide karktersiz esimle ck kavga ettik ayrilma asamasindaiz evden kvdum 9 gundur yok bitk dun gece gwedli sabah defoldugitti. Benim psikolojim 0 bitikkk
(1,706 puan) tarafından
Of Allah'ım yardimcin olsun :(
(2,277 puan) tarafından
Amin canm cumlemizinnn insallah
0 oy
(122,910 puan) tarafından

Yavassds baci duur daha yeni basliyon :D

(1,706 puan) tarafından
of anam of :)

İlgili bir soru bulunamadı

405,753 soru

12,159,260 cevap