0 oy
522 göst.
Aile kategorisinde (384 puan) tarafından
Bu nedir ya eşimin amcasının gelini çay içse durum yapiyo kaynanası bisey pişerse duruma atiyo gezmeye gidiyo abartısız 10 tane durum atiyo kek yapsa atiyo bi tuvalete giderken durum yapmiyo valla böyle ınsanlara sınır oluyorum görgüsüz gibi ya ünlüler onun kadar durum atmiyo

14 Cevaplar

+6 oy
(4,402 puan) tarafından
Yani madem bu kadar rahatsızsın durumunu sona alıp görmezden gelebilirsin 

Bırakın da insanlar ne yapmak istiyorsa onu yapsın sana zararı olmadıkça kimene yani anlamıyorum gerçekten bazen sizi benimde kuzenim her anını atar ama hiçte rahatsız olmam aksine ne güzel eğleniyor diye onun adına mutlu olurum. İnsanların mutluluğundan rahatsız olmam 
tarafından
Hay ağzına sağlık kız
(54 puan) tarafından
Çok haklısın sonuna kadar haklısın mesela ben öyle şeyler paylaşmam ama paylaşanlarada laf etmem

Sadece şu var hamileler var biraz hassasiyet göstermek lazım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Niye bunu kendine dert ettin ki, hadi ettin neden paylaşma gereği duydun. O WhatsApp da paylaşıyor sende onun dedikodusunu burda yapıyorsun. Kapisirsiniz valla
0 oy
tarafından
Kız bu saatte sakin ol nerden aklına geldi:D
(384 puan) tarafından
Hamileyiz bu ınsanlar hicmi düşünmüyo ya o hamileyken bisey paylaşsam  ilk isim ona göndermek oluyodu
0 oy
tarafından
aynen oyle kuzum bdnimde var cevremde hamileydim oda hamileydi ayni zamanlarda hamileydik tatlilar yapar kisirlar yapar atardi gordukce canim nasil cekerdi bide kendide hamile empati 0 bigun yemek atmasa acliktan öldü galiba diyordum:D
(384 puan) tarafından
Canım bende hamileyim ister istemez insanın canı cekiyi
tarafından
aglamistim ben bide gorunce gorgusz kpekler:D
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Atsın canım sana zararı var mı neden bu kadar sinirlendin anlamadım :)
(384 puan) tarafından
Ya görgüsüz gibi bide hamileyim canım çekiyo oda ayrı bisey
0 oy
tarafından
durumu sessize almak diye birsey var onu kullan boylece gorup rahatsiz olmazsin
0 oy
(999 puan) tarafından
Öyle insanları sona al yapıp görmüyorum canım sende öyle yap ... 
0 oy
tarafından

En sona alabilirsiniz durumu görmezsiniz hem sizde kendinizi uzmezsiniz:D

0 oy
tarafından
Tamam insanlar mutlu olsun. İstediğini paylaşmakta da özgür ama en azından yeme içme paylaşılmasa. Çok zor değil empati yapmak

Her anı sosyal medyada paylasmazsa o anı yaşamamış sayan o kadar çok insan var ki. 
0 oy
tarafından
Bende paylaşıyorum demkki eltmlerde böyle dusnuyor benim hakkımda vaybbe
(54 puan) tarafından
Hahaha :)))))
tarafından
Oyle hissettm bianda
(54 puan) tarafından
Ben yaptığım şeylerle mutlu oluyorsam gerisi cok-da umurumda değil kimin ne düşündüğü önemli değil benim için ama kimsenin canı çekmesin diyede yiyecek paylaşma taraftarı değilim ama paylaşanlarada sitem etmem saygı duyarım:))
tarafından
Ben watsapta ıstangramda cok paylaşıyorum
0 oy
(2,293 puan) tarafından
O zaman durumlarını izleme
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Heryerde artık böyle insanlar bence karışmayın yada durumlarına bakmayın rahatsız olduysanız 
0 oy
(204 puan) tarafından
Canım insanlar senin yaptığını yapmıyor diye görgüsüz ya da kötü olmaz isteyen istediğini yapar sana uymuyorsa sessize al bende durum atmam ama atanada saygım  var rahatsızsam bakmam sessize alırım herkes yemek fotosu atıyor instahrama girsen sayfalar dolu 
0 oy
tarafından
saçma bana da görgüsüzlük gibi geliyor. kime neyi kanitlamaya çalışıyorsun yani ben geziyorum ben yiyorum diye tam bi görgüsüzlük kim ne derse desin 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 400 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,506 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 366 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gunani (14,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (973 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 359 göst.