0 oy
695 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,113 puan) tarafından
Lütfen eleştirmeyin yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir. Biz kaynanamla aynı evdeyiz anne kızdan farkımız yok çok iyi anlaşır eğleniriz ama anlayışlı değil Görümcem kaynım torun tombalak sürekli yemege yatıya gelip dururlar suratım asılsa az hizmet etsem onlar eşinin kardeşleri tabiki gelecekler sen akraba bilmezmisin çöpe mi atayim akrabalarımı der durur ama abartıyorlar (oğlumun cenazesinde aç susuz bi köşede ağlarken bir lokma alda boğazından bisey geçsin demediler helva yerine halka tatlı olsa keşke kahvenin yanına gitmiyor bu dediler olay çıkarttım kovdum onda bile sen kızıma çocuklarıma karışıyorsun oldu) bende pes ettim kim gelir kim gider gram surat asmiyor onlarla oturup kalkıyorum amaaa kaynanamın görümceleri ile kanki oldum :) bugünde 3 görümcesi yemekli geliyorlar ve yatıya kalacaklar çünkü burası benimde evim öyle degilmi :) Kaynanamın sinirden tansiyonu çıkıp çıkıp iniyor evin içinde nasıl kuduruyor anlatamam gelmesinler diye kriz geçiriyor ohh olsun 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,290 puan) tarafından
Oglunun cenazesinde helvaya yorum yapan hay.van kim ya
(2,113 puan) tarafından
Oğlumun öz halası yengesi. Ve 3. Gün dayanamayıp biraz biseyler yemek için mutfağa girdim eltim önüme yemek kartı diye kızmış kalksın kendi alsın ne veriyorsun diye. Meselede taziyede ailemle daha ilgiliymisim evladını kaybetmiş bi anne bu telaşa düşer mi ki hiç. Rabbimde hiç bir isini rast koymuyor o günden beri oh olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kız xok güldüm valla en iyisini yapmışsın o senin en acı gününde böyle muhabbet açabilenleri eve alıyorsa sende en iyisini yapmışsın ve basın sagolsjn kuzum
(2,113 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim
0 oy
(670 puan) tarafından
Oğlun için çok üzüldüm
(2,113 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim halası da biraz üzülseydi keşke. Işte akraba değil insan olmak lazım sagolun
0 oy
tarafından
Valla helal olsun sana 
(2,113 puan) tarafından
:)) Kalp kırmadan yüz göz olmadan yaşadığımı yaşatıyorum bende
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin:/ oğlunun cenazesinde helva mi yediler bide üstüne beğenmedilrr ayy deli oldum valla. Kaynanaya gelince boşver canm onla bir olma derim yapman gereken tek şey bence evini ayırman olacak
(2,113 puan) tarafından
Ev benim onlarda gitmiyor bende anlatarak beni anlamadığını  fark ettim bu şekilde bir yol izledim  şuan ne yaşadıysam yaşıyor
(2,172 puan) tarafından
Kız ev seninse neden katlanıyorsun eşinle konuşun bence canm kendi evleri yokmu sende kalıyorlar ben olsam sıkılırım öyle sürekli aynı evde yapamam
0 oy
(811 puan) tarafından
Konu açılırsa o helva gitmiyor diyen pisliğe dersin senin cenazende tulumba dagiticam helva gitmiyor diye nefret ettim bu insanll görünümlü seytanlrdan lafa bak 
(2,113 puan) tarafından
allah ta biliyor ya o an içimden geçenleri asla hakkım helal değil ilk kez beddua ettirdiler bana
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Anneciğim niye sinirlenip tansiyonunu alt üst ediyorsun, sen hiç akraba bilmez misin deseydin :D Oğlunla ilgili konuda da Allah sabırlar versin, zıkkımın kökünü yeseydiler kahvenin yanında, güzel giderdi :(

(2,113 puan) tarafından
Hahaha ayneen canım. Bende hak veriyor gibi yaparım Görümceme demek istediklerimi diyorum Hiç anlayış yok bukadar sık gelinir mi bıktık misafirden şimdi kızı gelim diyor yok istemiyor bıktı misafir denn :)
(1,552 puan) tarafından
:D İyi olmuş
0 oy
(11,937 puan) tarafından
Aferın kız =) 
(2,113 puan) tarafından
:))) sağol canım benim
0 oy
tarafından
Başın sagolsunn. O pis kalpli insanı allaha havale et canim.  Iyi yapmişsın tek kaynananın evi degil seninde evin bırak çatlası :))
(2,113 puan) tarafından
Ayneeen öyle canım:))
0 oy
tarafından

En güzelini yapıyorsun intikam soğuk yenen yemektir..

Bende vakti zamanını bekliyorum :)  kafamda plan proje tasarlıyorum oğullarını alıp kendi memleketime taşınanacağım illa ki birgün ikna edeceğim eşimi taşınmaya :)  Maraş neree Bartın nere uzak kalsınlarda oğullarından akılları başlarına gelsin :)   hayır diyemeyeceği şekilde sunacağım taşınma fikrini şimdi onun planlamasını yapıyorum :)  Ben ki dulsun deyip kapıya çöp döktürmeyen ailenin kızıyken tek başıma İstanbula çalışmaya gitmiş buna ailesini ikna etmiş biriyim bunu da yaparım bi daha Bartına adım atmam onları da en son evimden kovdum zaten o yüzden onlarda gelemez eşim senede bir defa kendi gelir görür ailesini o kadar çalışacağı için sürekli fırsatı olmaz :)  madem kötü gelinim bari kötülük yapayımda yalan söylemiş olmasınlar dimi ama :)

(2,113 puan) tarafından
Inşallah harfi harfine olur dediklerin kuzum inan hak ediyorlar onlar bizi buna mecbur bırakıyor ki yoksa iyiyim valla aynı evde yaşamayı kabul edecek kadar
tarafından
Ay hiç sorma ben bi de sa.lak sa.lak ne dedim biliyomusun anne gel sen bizimle yaşa dedim kaynanama yaa iyi ki de gelmemiş bak şimdi kapımdan içeri adım attırmıyorum hiç birine..

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 520 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,761 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,188 göst.