0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,863 puan) tarafından
Kızlar dün kızımın resmini atmıştım yüzünde benrkler çıktı diye denizde mikrop kapmış onun için iki tane krem jel verdi bide boğazlarında kızarıklık geniz akıntısı var diye burun spreyi antibiyotik ve soğuk algınlığı için ilaç vermiş sabah birini verdim verdiğimle kusması bir oldu az önce antibiyotik verdim yine aynı hepsini çıkarttı midesini bulandiriyo ben nasıl vericem bu ilaçları yaa halsiz bide 

6 Cevaplar

0 oy
(1,863 puan) tarafından
Postum üstte çıksın ❤️
-Reklam-
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Kurban olaym Allah'a çocuklara hastalık vermesin ya :(

Biran evvel iyileşsin inşallah :(

(1,863 puan) tarafından
Amin canımın içi Allah razı olsun valla bı tatile gittik çocuk mafoldu ❤️❤️ :(
0 oy
tarafından
Enjektör le az az bekleye bekleye ver o zaman kusmaz kusarsa da sadece kustugu kadarını geri verirsin
(1,863 puan) tarafından
Valla ne yapacagimi şaşırdım verdiğim gibi öğürerek geri cikariyo hepsini bide öyle denerim sağol canım
tarafından
Malesef bu konuda bayağı tecrübe edindim yemekten de yaklaşık yarım saat sonra ver midesi bulanmasin çok
(1,863 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(165 puan) tarafından
Azar azar vermeyi dene tutsun sonra yine ver 
(1,863 puan) tarafından
Direk cikariyo az bişey de versem yaa
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Canm bir kaşık mesela ilaç onu yarım kaçık olarak ver veya çay kaşığı olarak maksat midesi kaldırsın zorlama bide oyun telefon veya disardyaken ver 

İlla icmiyrosa verme şimdilik bir dönem benimd ecocuufum ilaç içmedi doktor onun yerine iğne Serum verdi eğer cimiyorsa illa sabah götür ilaçlarını yerine serum veya iğne vermelerini işterdsin
(1,863 puan) tarafından
Geçende de aynısı oldu kusa kuşa bı kaldı bugünde aynı ilaçları vermezsem iyice kotulesecek olmadı götürurum tekrar sağol canım
0 oy
tarafından
igne enjektoru cnm ama antibiyotiklerde de olur genelde o tarz bisi.. onunla vericen yapcak bisi yik
(1,863 puan) tarafından
Ağzını açsa hepsini vereyim ama inatlasiyo istemiyo zorlayınca da ne var ne yok cikariyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 459 göst.
27 Aralık 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
20 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.