0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
................

7 Cevaplar

+1 oy
(3,552 puan) tarafından
Oncelikle bebegin cildi çok aşırı hassas olacağı için cildin pH değeri bozulacaktır. Bu da ciltsel  rahatsızlıklara ( yanma, kaşıntı, kızarıklık gibi) sebebiyet verebilir. Ve daha da önemlisi ciltten emilen tuz kandaki tuz oranının yükselmesine ( hipernatremi) neden olabilir. Bu da bebeğin beyin kanaması geçirmesine sebep olur. Karar sizin bunlar olabilecek riskler..
tarafından
Canim bende istemiyorum fakat koca tarafı sabrımı siniyor
(1,213 puan) tarafından
Bende aynı şeyler yüzünden iki haftadır kendime gelemiyorum birde bizim doğuma daha iki ay var şimdiden derdine düştüler. Sizinkiler nasıl yapmak istediler bilmiyorum ama bizimkisi hiç akıl karı değil ben suyuna filan atıliyor sanıyorum meğer nemli vücuduna sürülüp bir iki saat duruyormuş. İnsanlar nasıl bu kada r cahil olabilir bir türlü anlamiyorum
(1,213 puan) tarafından
Ayrıca arkadaşin dediklerine ek olarak vücut tarafından emilen tuz böbreklere zarar veriyormuş. İlerleyen dönemlerde de böbrek yetmezlikleri böbrek problemi olan insanlar oluyormuş.  Ben bunları defalarca söyledim hiç bir işe yaramıyor. Doğsun da ben savaşına ozman devam edicem ;)
(3,552 puan) tarafından
Kiz kardesimin bir aradasi var kız 19 yaşında böbreği çalışmadığı için böbrek nakli oldu kız bu yaşta. Öyle zor ki su an hayatı. Küçükken sizin dediginiz gibi cildinde tuz bekletmisler. Ondan mi bilmiyoruz ama ömrünün çoğu tuz tüketmeden geçmiş doktor kesinlikle yasaklamış.
(3,552 puan) tarafından
Eşine söyle bebeğini öldürmek istiyorsa daha farklı yöntemler var tuzlayıp beyin kanaması geçirmektense... Ne kadar cahil insanlar var ya bazen inanamıyorum. Doktora anlat bu durumu kocana zararlarını anlatsin tabi anlarsa
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
HYır tabiyki bu lar hurafe ve çok zararlı bebeğin vicutta tuz oranı yükselir bence yapılmamalı bizde kaynanam yapıodu asla yaptırmadım doktorlarda önermiyo zaten 
(629 puan) tarafından
karıştırma adama neymiş ben istemedim kaynanam eşime dedi eşimde asla olmaz dedi yeni doğan bebek bu vicuduna alerji yapar tuz oranı yükselir hastalanır iyi bişey deil
(629 puan) tarafından
Sakın ağlama sakin ol hatta doktpru la bunu eşinin yanında konuş zaten doktor onaylamaz
0 oy
(928 puan) tarafından
Acaba turşu mu kuracaklar diye düşünüyorum
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Hamsi tuzluyoruz :))

Cok eskiden  yaparlarmış bos is
0 oy
tarafından
Lütfen böyle birşey yaptirmayin.havalar sicak onun derisi daha çok naif yakrsinz çocuğu annesi sensin koy lafini.Ne dengesiz insanlar var lutfen yaptrma sakın.
0 oy
tarafından
Engelleyemedim bir kova suya bir avuç kadar atıldı son dökülecek suydu 
0 oy
(324 puan) tarafından
20 günlükken tuzladık canım inanmam öyle şeylere ama adet yerini bulsun dedik :)

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 741 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 134 göst.
+1 oy
8 cevap 496 göst.

404,441 soru

12,116,119 cevap

36,461 kullanıcı

...