+1 oy
1,160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekden sebeplerini merak ediyorum. Hadi gerçekdem araştırmış olanlar neyse 

Merak ettiğim için soruyorum 

45 Cevaplar

0 oy
(5,216 puan) tarafından
çünkü aşı olamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Guvenmiyorum yan etkilerinden korkuyorum ben hasta olursam cocuklarima kim bakar :ermm:

(13,307 puan) tarafından
Tartışmak için sormuyorum covid den aşı olmadığın için vefat edersen kim bakacak?
(2,360 puan) tarafından
Bacım yok ben güvenmiyorum ya olmak istemiyorum olan olsun
0 oy
(8,051 puan) tarafından
Ben olcam kim kötülerse kötülesin tinlamiyorum
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Çekiniyorum olmaktan açıkçası tek sebebi bu emziriyor olmam 
tarafından
Bende emziriyorum ama aşımı yaptırdım canım çok şükür ilk dozda bişi sıkıntı yaşamadık 2. Dozu cuma günü olacam inşallah bundada bir sıkıntı yasamayiz
(14,154 puan) tarafından
İnsallah bir sıkıntı çıkmaz canım bende olacağım tabi
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Ben oldum eşim olmuyor
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Hamileler üzerindeki etkisini bilmiyorim ve kim vurduya gitmek istemediğim için olmuyorum 1.5 ayım kaldı doğumdan sonra olacam
0 oy
tarafından
Çünkü yaşıma ve bir hastalıgım olmamasına güveniyorum olursam da kismet
0 oy
tarafından
Hamile olduğum için riske atmak istemiyorum ama cezaevlerine görüşe almicaklar diyorlar o zmana mecbur olurum heralde
0 oy
tarafından
Ben aşı olma taraftarıyım. Eşim annem babam da oldu. Ben de olacaktım doktorum önermedi bana o yüzden olmadım. 
0 oy
tarafından
Birinci dozu oldum ikinci dozda cuma günü olacam
0 oy
(52,305 puan) tarafından
olmayanlar kendilerini cok akilli zannediyorlar ondan
0 oy
(2,496 puan) tarafından
2.asi dahada yan etkisi varmış ben hiç olmadım zaten bebeğim küçük koca gün kucağımda kolumun ağrısını çekemem bide öyle 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
2 doz biontech oldum ilk seferinde tetanozdan hafif kol ağrısı ikinci dozda şiddetli kol ağrısı ve şiddetli boğaz ağrısı oldu 5-6 saat sonra geçti. 
0 oy
(432 puan) tarafından
Hamile ve emzirenler üzerinde yapılan klinik bir çalışma yok Fransa da yeni başladı emziriyorum risk almak istemiyorum emziren kadınlar grip hapı bile kullanamazlar klinik kanıtlanmışlığı olmayan bir aşıyı olamam ve aşı karşıtı değilim virüsler mücadele de tek çözüm aşı ama zaman ve daha çok çalışmaya ihtiyaç var. Ve aşı olurken imzalatılan belgede bile yazıyor emzirenler ve hamile olanlar üzerinde çalışma yapılmamıştır kişinin talebi ile yapılıyor diye neye güvenip olalım olanlara saygım var ama araştırmak lazım iyi akşamlar 
0 oy
tarafından
Hamileyim emin olamıyorum etkilerinden dolayı ailemden herkes oldu ama ben bebeğim için endişe duyuyorum o yüzden
0 oy
(11,231 puan) tarafından
Güvenmiyorum 

Çocuklara yapılan aşılar diyeceksiniz kaç sene üstünde çalışmalar yapıldı belki de 

Bunun 1 sene içinde asi mi çıkar yaptirmiyorum bu yüzden 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Dünya üzeründe 1 milyon insan kalana dek öldürülecekmş böyle böyle. Geçen bakan koca korona olanlar 3 yıl sonra ölecek dedii. Ne malum korona olanlar bence aşı olanlar ölecek
(7,434 puan) tarafından
Demenize göre bütün sağlık çalışanları olecek o zaman hastalanınca da artık kendi tedavinizi kendiniz yaparsiniz
(1,150 puan) tarafından
İnşallah böyle değildir ama bu devirde neye inanıp güveneceğimizi şaştık.
(7,434 puan) tarafından
Gerçek olan su vadesi gelen herkes ölecek asi oldu diye erken ölmeyecek ve ya asisiz diye ölümsüz olmayacak sadece yaşam suresi içinde belki hafif atlatmamizi sağlayacak eziyet cekmeyecegiz
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Denek olmak istemiyorum çünkü. 
0 oy
(670 puan) tarafından
Ikinci dozun zamanı gelmedi..o yüzden onu olamıyorum
0 oy
(38 puan) tarafından
Yeterince güvenilir bulmuyorum aşı çok denenmesi gereken bişey çünkü

İlgili bir soru bulunamadı

413,564 soru

12,449,948 cevap