0 oy
250 göst.
Aile kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar kaynanamgil bulgur kaynatiyordu dün değil evvelsi gün ben şu ara çok mecbur kalmadigim sürece dışarı çıkmıyorum cunki ben nereye kızım oraya kızımda alerjik ne zaman dışarı çıksak gece takır takır öksürüyor geçen doktora gittik daha bende yardıma inemedim cunki duman bi yandan alerjisi bı yandan mahvetcek boğazını birde görümcem covidmis öğrenmeden bir gün önce kaynanamgildeydi bende nerden bilicem taşıyıcı olmadıklarını tedbir benden takdir Allah'tan diyorum ve yakinlasmiyorum fazla dünde esime sen indinmi yardıma diye sorunca covid olayını söyledim ve sebep bu eşimde kaynanama benim dediğim şekilde söylemiş işte her neyse eşimin kuzeninin eşi var küsüm onunla güya onun için inmiyormusum ona gidip seninle küs diye inmiyormus öyle söyledi Yaşar ( esim) demiş. Buda bana mesaj falan attı işte sonra kaynanama indim benim ağrısız başıma ağrı katmayin anne kimseye zararım yok evimden dışarı çıkmam kimsenin arkasından da atıp tutmam sizde benim arkamdan laf yapmayı bırakın dedim banane naparsan yap diyip duruyor kızlar ben ne yapsam yaranamiyorum kimseyle konuşmam evimden çıkmam ben kızımın sağlığını bosveripte kimseye hizmetçilik yapamam ama bunların benimle alıp veremediği ne anlamış değilim..

2 Cevaplar

0 oy
(1,358 puan) tarafından
En iyisini yapmissin cnm bosver konusan konussunnn kimseyii takmaa
(3,100 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben kizim için kendi kışlıgımı bile yapmıyorum şuan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğip bükmeden iyi söylemişsin sanki mecburmssn gibi de sikayetlenmisler. Kimse senden ve cocugundan önemli degil
(3,100 puan) tarafından
Aynen canım inmiyorum diye yardima gidip ona buna lafımı ediyorlar ama gel gorki soran yok ne için diye kolay geliyor işte arkamdan konuşması millete
tarafından
Konuşup dursunlar ellerine ne geçecek senin günahını sırtlarına yuklensinler ayup ama
(3,100 puan) tarafından
Canım işte bu yüzden umrumda değil günahımı alıyorlar alsınlar bakalım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 609 göst.
8 Mart 2022 Aile kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 520 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 311 göst.
11 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu