0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Ankara da hava o kadar sıcakki 8 aylık gebelik ile bir gram uykum kalmadı. Kafayı yiyip sıyırmamak için zor tutuyorum kendimi. Günlerdir 1 2 şer saat uyku ile duruyorum. Yaktı kavurdu mevlam.. Nolur artık biraz serinlesin..sıcakta çalışan insanlara Allah yardım etsin. Uykusuzluktan oturup aglıyacm. Vantilatör açıyorum oda çarpıyor hasta ediyor. Şaştım kaldım.. Günde 10 kez suya giriyorum ama artık suyu israf etmekten de bıktım. 

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Sen bide emziren anneleri dinle:ermm:

(3,550 puan) tarafından
Kız valla çekilmiyor. Evim sabahtan akşama kadar güneş alıyor birde camlar Boydan boya. Hiç duvar yok.. Uyku nedir unuttum
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Aynı durumdayım başıma ağrı giriyor artık uykusuzluktan 
(3,550 puan) tarafından
Aynen bende öyle. Care de yok. Hele bu sene ayrı Bi sıcak var .
+2 oy
(25,224 puan) tarafından
İstanbulda olmak istemezdin bence nefes alamıyoruz 
(3,550 puan) tarafından
Kuuzm ankara iyi kötü serin olurdu burada İstanbulu gecti galiba. Böyle bi sıcak yok.. Orasıda fazla nemlidir..
+1 oy
tarafından
Aynı durumdayız:))
(3,550 puan) tarafından
Oturup ağlayalım. Belki Allah acır halimize. :(
tarafından
Aynen cnm bnim gebelikde senle aynı:))
+1 oy
(7,654 puan) tarafından
Valla Ankara eyyami bahuru dibine kadar yaşıyor mahvolduk
+1 oy
(140 puan) tarafından
Bende İstanbul dayım bugün yatakta degül yerde yattım sıcaktan gerçekten nefes zor alıyoruz gece ter içinde kaldım hiç böyle olmamıştı :( 
(3,550 puan) tarafından
Serin yer bulsam atacam kendi mi de yok. :(
(140 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin :(
(3,550 puan) tarafından
Amin canım Aminn.
+1 oy
(18,674 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm

Batman 44 derece ama 50 derece oluyordur

45 derece üstü kırmızı alarm olduğu için hep 39 42 arası

Bu yıl tasarruflu klıma aldık şükür serin geçio bnm için

Rabbım olmanlarada nasıp etsin inşallah ❤️ 
(3,550 puan) tarafından
Balkona kızlara havuzu doldurdum plastikten gönül diyor ki su aygırı gibi gir çıkma. :)
(18,674 puan) tarafından
Gir cnm gir çıkma akşama kadar :)
0 oy
(12,777 puan) tarafından

Bu rabbim ne yapsin ki kışın vok soguk diye yaz gelsin diyen kullar yazin ise kis gelsin diyen kullar :)

Bide hamilesin onun etkisinden 

(3,550 puan) tarafından
Ay hiç sorma bağışıklık sistemin çökmüktü kışın sürekli hastaydım dedim sürekli yaz gelsin. Aralık dan itibaren hamileyim. Yaz geldi oda daha hasta ediyor. Soğuk su iç hasta ol. Soğuk duşa gir hasta ol. Vantilatör aç hasta ol. Yaz günü bronşıt oldum. Ama bu uykusuzluk beni mahvediyor. Ne gece serinliyor ne gündüz. Bari gece serin olsa uyusam gündüz gene idare ederim. Evin heryeri cam. Sabahtan akşama güneş evde
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Ben yaylaya çıktım sıcaklardan geldiğine pişmanım 12 derece burası şoklama oldu resmen hasta olduk
(3,550 puan) tarafından
Ayy yayla bulsam dk durmam kaçarım şehirden..
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Allah bütün gebelere ve yeni doğum yapmış logusalara yardım etsin çok zor çekilir dert değil hiçbir yaz bu kadar kötü değildi evde sanki ateş yakmış ısıniyoruz o derece sıcak çarpıyor 
(3,550 puan) tarafından
Amin amin..
0 oy
tarafından
Bir şişeye buz yap ağzının yanına koy. Ben öyle yapıyordum :D 
(3,550 puan) tarafından
Neler denemiyırum ki canım. Hemen hasta oluyorum. Gebelik boyunca ileri derece reflüden bir tane vitamin veya türevi agzıma atamadım. Şimdi hemen hastayım. Yaz sıcagın da bronşit oldum ilaçsız zor iyileştim hala nefes darlığı kaldı
tarafından
Bende nefes darlığı çektim oğlumda ara sıra çarpıntım oluyordu da böyle yapınca en azından rahat nefes aliyordum. Soğuk hava soluyorsun en azından. İstanbulda yim bende nem de var bebeleri sıcaktan koruyamiyoruz.
(3,550 puan) tarafından
Allah ım acısın hem yangınlara hem bizlere de gani gani rahmetini indirsin inşallah.. Dışarda çalışanlara yardım etsin rabbim
tarafından
Amin valla eşim demir yiginlarinin arasında dışarıda çalışıyor aksama kadar. Allah seninde yardımcin olsun
0 oy
tarafından

Ben dün gece 4 de uyudum sabah 8 Buçukda ayaktataydım sıcakdan ruhum çekildi İstanbul aşırı nemli 

(3,550 puan) tarafından
Kuzum sabah saat 7 idi uyudum iki dk. 8 bucuk geri kalktım sıcak ne sıcak sade ter olmuşum. Hala ayaktayım serin bir yerde yok. Olsa serilecem yere ayı postu gibi.
0 oy
(477 puan) tarafından
Canm bence birtane pervane alın  ventilator ysni hamilelik te gerçekten çekilmiyo  açarsın geçersin karşısına serinlerisin Allah  yardımcımız  olsun çok sıcak gerçekten bide yanan yerlerde sıcak daha da çok yangin dan dolayı Allah im korusun oradakileri dr calisanlarida
(3,550 puan) tarafından
Var Kuuzm eski püslü var idareteb de hasta ediyor zıkkım. Hemen bronşit yaptı beni.
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ekmek almaya giderken sıcak rüzgar ağzıma doldu böyle bir şey görmedim ömrümde bu ne sıcaktır Yarabbi hiçte sevmem inşallah çabucak kış gelir 
(3,550 puan) tarafından
İnşallah inşallah. Rabbim yakmasın. Cehennem ateşine nasıl dayanırız.
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Çukurovayı gör birde baciimmm 
(3,550 puan) tarafından
Valla Allah ım yardımcınız olsun. Herkesin çiftçinin işcinin bizlerin.
0 oy
tarafından

Adana diyorum başka da bişey demiyorum :blush:

(3,550 puan) tarafından
Deme deme aman nolur deme.. Kız Allah yardımcınız olsun. 50 dereceye ulaşan sıcaklarda iyisinden Bi klima şart
tarafından
Klima var kar etmiyor geçen ay sadece gece yaktın 700 TL gelmiş fatura gündüz yakamiyiruz korkudan
(3,550 puan) tarafından
:o ciddimiisn? Yuhh ya. Elektirik falan son zamlardan sonra yanına yaklwşılmaz oldu.
tarafından
Ciddiyim valla ... Sözde yüzde 15 zam yapıldı ama faturaya bakılırsa bı yılda yüzde 200 zaman yapıldı ...valla bu ülkede ne olursa şaşmam artık ..
0 oy
tarafından
Ben çok ağladım kuzum, hem de 6. Ayda Trabzon a gelmiştim neme gram alışık değilimdir, hem sıcak hem nem gün içinde en az 5 kere sıcak diye ağlamıştım. Vantilatörü kendine gelmeyecek şekilde kullan, yukarı doğru baksın, senden de biraz uzakta dursun 
(3,550 puan) tarafından
Sağol canım. Zaten iyice eskimiş uzaktan ıh demiyor da ben kötüyüm. Bi bebe doğuracaz çöktük valla
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Bende aynı durumdayim gece saat 3 4 olmadan uyuyamiyorum 33 haftalık hamileyim. Ustelik huzursuz bacak sendormum var bacaklarım aşırı derecede kasiliyor kasildiktan sonra üzerine basamiyorum. Bu ay çabuk geçsin tek istediğim bu 
(3,550 puan) tarafından
Bende var sorma o baacak sorunu oturdugum yerde de oluyor. Bacaklarım arka adale kısımları sanki içinden dikenli tel cekiliyormuş gibi kasılıyor. Berbat Bi acıyor ve midem Bi tuhaf oluyor..
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Ankara'dan bildiryorum ıslanmam için duşa girmeme gerek yok oturduğum yerde yeterince ıslanıyorum
(3,550 puan) tarafından
Valla ay Ankara bu halde ise diğer yerleri düşünemiyorum.
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Ankara mı :) Adana osmaniye'ye gelde gör bacım sıcağı. Tuvalete giremiyorum sıcaktan tuvaletin kapısı kapalı olduğu için resmen hamam gibi oluyor. Çelik kapıyı açmak istemiyorum apartmanın neminden sıcağından. Nefes alamaz mı insan ben alamıyorum sıcaktan nemden. Bende 8 aylik hamileyim daha çok bunaltiyor Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 581 göst.
24 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Bayanefendi (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
0 oy
8 cevap 491 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 428 göst.

405,866 soru

12,164,104 cevap

36,615 kullanıcı

...