Selamın aleyküm kızlar size kaynanamın yaptığından bahsetmek istiyorum bir oturuyoruz para da bir yemede geçen sene doğum yaptım kimse birşey takmadı oğluma benim annem babam geldiğinde çeyrek taktılar oğluma eşimde bende bekliyoduk onlardan çünkü kızının iki çocuğuna da götürmüştü önümüzde ki günlerde yine doğum yapacak kızı yani görümce battaniye kıyafet falan almış gösterdi bide çeyrek götürecem benim çeyreğim vardı onu götürcem dedi gerçekten çok zoruma gitti lafa gelince oğluma ayilip bayılıyor onlarda senin torunun buda senin torunun niye ayrımcılık yapar ki insan benim çeyreğim demesi de bizim para bir olduğu için yani diyor ki kendi cebimden götürüyorum ( kendisinin değil ortak paradan yaptırdıkları ceyrekler) insanın zoruna gidiyo. Eşim onlara çok düşkün toz kondurmaz ölür onlar için eşime birşey demeli miyim bu konuda çünkü ailesi konu olunca beni ezer geçer laf ettirmez. benimki çalışıyor bu sıcakta Bekar askerliğini yapmış kardeşi de keyiften evde yatıyo oyun oynuyor zoruma gidiyor ama eşim halinden pek memnun konudan konuya atladım ama çok doldum .cevap verecekler şimdiden Allah razı olsun