+1 oy
304 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
Selamın aleyküm kızlar size kaynanamın yaptığından bahsetmek istiyorum  bir oturuyoruz para da bir yemede geçen sene doğum yaptım kimse birşey takmadı oğluma benim annem babam geldiğinde çeyrek taktılar oğluma eşimde bende bekliyoduk onlardan çünkü kızının iki çocuğuna da götürmüştü önümüzde ki günlerde yine doğum yapacak kızı yani görümce battaniye kıyafet falan almış gösterdi  bide çeyrek götürecem benim çeyreğim vardı onu götürcem dedi gerçekten çok zoruma gitti lafa gelince oğluma ayilip bayılıyor onlarda senin torunun buda senin torunun niye ayrımcılık yapar ki insan benim çeyreğim demesi de bizim para bir olduğu için yani diyor ki kendi cebimden götürüyorum ( kendisinin değil ortak paradan yaptırdıkları ceyrekler) insanın zoruna gidiyo. Eşim onlara çok düşkün toz kondurmaz ölür onlar için eşime birşey demeli miyim bu konuda çünkü ailesi konu olunca beni ezer geçer laf ettirmez. benimki çalışıyor bu sıcakta  Bekar askerliğini yapmış kardeşi de keyiften evde yatıyo oyun oynuyor zoruma gidiyor ama eşim halinden pek memnun konudan konuya atladım ama çok doldum .cevap verecekler şimdiden Allah razı olsun

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ailesi icin seni eziyorsa sende onu ez Allah askina su anasinin eteginden cikmayanlar evlenmesin milletinde basini yakmasin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana ait olan çeyreği mi takacak niye veriyorsun verme sakın gitsin alsınlar kızlarına 
(35 puan) tarafından
Eşimin babasına çalışıp verdigi para onların parasi ortak çeyrek yaptırmışlar onlardan götürecek sözde bizi yicek kendikimi götürüyorum diye
tarafından
Allah merhamet verdin böylelerine
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Kaynana işlerinde olay erkekte bittiği için yapacak bir şey yok.

Eşiniz de farkındadır bişey dememek için sizin yanınızda konuşmuyordur ailesi hakkında. 
(35 puan) tarafından
Bu konuda çok şanssızım elbet farkındadır ama çıtı çıkmaz hiç bir şey demez
(3,574 puan) tarafından
Emin olun yıllar geçtikçe ifade edecek size.
Erkekler geç kabulleniyor.
(35 puan) tarafından
Doğru valla ama iş İşten geçince
0 oy
tarafından
Gelirin bir olmasından yana değilim hiç bir zaman aile ayrı kese ayrı olmalı 
(35 puan) tarafından
Gelde onu  kocaya anlat sonunda  en çok çalışan en az tekmeyi yiyip kalıyor
tarafından
Onu tekmeyi görene kadarda ömür geçiyor .. yapacak birşey yok iki taraftan sindir sende birşeyler işte sen isteyincede yapmıyorsa kavgayı kopartacaksin
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Aman bende dogum yaptım 3 ay oldu bı takım bıle almadı kaynanam. Gecen bayram kaynım geldı Antalya dan bana soruyo paramda yok ne takıcam cocuga dıyo. Bende paean yoksa takım falan al dedım. Bakalım bana alacak mı dıye bekledım ama nanay. Bılıyodum zaten almayacagınıda. Alsa sasıracaktım. 
(35 puan) tarafından
Bunlar niye böyle ya üvey evlat mı diğeri
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Amaaan boşversene. eşini eşek gibi kullanmaya devam etsinler. Madem ailesi çok değerli o çalışsın onlar yesin. Elbet bir gün gözü açılacak o zaman söylersin içinde tuttuklarını.
(35 puan) tarafından
Acıyorum eşime yani bu  kadar kör olmasa keşke kaynanam da işini biliyor laflarla yalanlarla kandırıyor işte
(4,906 puan) tarafından
Senin yerinde olsam hiç sesimi çıkarmam. Ama mutlaka kenara para atarım 3 5. Hesap birse sıkıntı yaşayabilirsiniz ilerde.
(35 puan) tarafından
Sağol bunu yapicam
0 oy
tarafından
Ben ortak gelirlere giderlere karşıyım herkesin kesesi tek olması lazım şimdi sana verdirme altın diyemem aynı evin içindesiniz aynı evde olduğunuz için biz nasılsa yardım ediyoruz mantığıyla size bir şey yapmıyorda olabilir 
(35 puan) tarafından
Belki de öyle düşünyo olabilirler ama eşim çalışıyo çok şükür bize bakar fazlası bile kalır onlara vermezse bizim gelenek gibi olmuş kese bir yeme içme bir öyle olmayınca yadırgadiklari bile  oluyor
0 oy
(185 puan) tarafından
Eşiniz toz kondurmuyorsa sinirinizi daha çok bozmamak adına bir şey 

Siz ayni evde yaşayarak baştan her şeyi kabullenmişsiniz şuan ne desiniz boş..

Üzülmeyin ama neden aynı evde kalmayı kabul edersiniz anlamıyorum..aşk tı sevgiydi durumu yoktu gibi şeyler bana bahane geliyor.. Çünkü kızlar bu sebeplere kapılıp evet diyorsanız sonradan ağzınızı açmaya hakkınız olmuyor..

Herkes zengin olmak zorunda değil bak esin çalışıyor demekki ayrı evde kalabilirsiniz neden cefayı çekmeyi kabul ediyorsunuz merak ediyorum gerçekten.. 

Sizin yerinizde olsam bir an önce ayrı evde yaşamanız..

Gerçekten seven insan ne olursa olsun eşinin üzülmesini istemez tek göz oda olsun ama senin ayrı evin olsun..

Annesinide sevmekten ailesine yine toz kondurmasın ama eşsin sen eşşek başı değil 
(35 puan) tarafından
Anlatsam roman olur inşallah bı gün maymunum gözünü açar da hayatımza bakarız

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 397 göst.
0 oy
27 cevap 864 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 375 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,303 soru