+1 oy
1,038 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar esim gene vurdu bana cocugumin gozu onunde bagirirken agladi yavrum dayanamadim ailemi aradim dedim dövüyor bana yardim edin artik dayanamiyorum o senin kocandir dediler kapattilar telefonu iste o zaman ailemide sildim kizlar bana akıl verin bosansam nerwye giderim siginmaya nasil giderim.hic bir sey bilmiyorum nolur bi akil verin yoksa bu adamin elinde kalcam ben kadin gücümle karsilikta veremiyorum:((((( belki dicek siniz neden polise gidip sikayetci olmuyorsun kac kere gittim olay kapandi hic hir sey yapmadılar 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojisi mi bozuk da vuruyo durduk yere ya ne hakki var  allahım sen  bizi kimlerin eline bıraktın  yarabbi  senin evlilik emrini köle  gibi  görüp dövmek  sövmek  zannediyorlar  allahım yardim et ne olur bu arkadaşımıza  gözlerim dola dola okudum inan  çok üzüldüm  herkes yatıp  uyuyor  senin  ne derdin var allahım görsün  halini 
(14 puan) tarafından
Allah bin kere razi olsun inan ki oyle durduk yere dayak siddet af edersin sadece sex icin yanasir kabul etmezsem gene vurur
-Reklam-
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Şuan bi kadın beni arasa bana yardım et kocam dövüyor dese koşa koşa gidip kurtarırırm onu o cani nin elinden nasıl bir aile kocandır senin deyip telefon kapatır. O annene sorsana dayak yiyesin diyemi doğurmuş büyütmüş seni. Kocandan çok ailene sinirliyim şuan. Allah yardımcın olsun elleri kırılsın inşallah pislikl
(14 puan) tarafından
Kurtulmak istiyorum artik evladimda kucucuk ama bagirismalardan cok  korkup agliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 453 göst.
13 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 487 göst.
7 Haziran 2023 Aile kategorisinde edamira (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 855 göst.
15 Ağustos 2021 Aile kategorisinde furkankaanannesi (215 puan) tarafından soruldu

405,885 soru

12,164,911 cevap

36,621 kullanıcı

...