0 oy
421 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
biz esimin ailesyle beraber yasiyoruz 4 senemiz oldu sayilir 3 yasinda prensesim var 9+1ikinci bebegime hamileyim hic rahat degilim evde uyurken bile istedgimi giyemiyorum afedersiniz iliskimi bile rahatt yasayamiyorum esimle tqrtosamiyorm hemen annesi karisiyo neden oglum sinirli ne oldu ne dedin yine bnm esime karsi konusmalarimi begenmiyomus ama tartisamicakmiyim yani esimle ya hamileyim sadece ilgi istiyorum dedim bi kac trip attm esm sinirlendi tartisk kaynvakide agir konustu kalbim. asiri derecede kirildi zaten kalbimde 3 tane kucuk delik var bana dediki sen sevgi gormemissin cocuuklugunda da hep dayak yemissin sevgiyi bilmiyosun sen dedi ailemi taniyo kaynvalidem cocuklugumq sahit annem biraz bizi doverdi onunda o zamanlar bazi sorunlari vardi ama annedir dovsede sonra pisman olur yuregi acirdi ama bunlari yuzume vurdular esimde bi defasinda herkesin icinde dedi ki hani herkes evlenemse ne olurduk dedik suan esimin dedigi nazlı duvarda asılı olurdu dedi o an anlamadm guldum sonra dank etti ve cok utandim asiri uzuldum sanki basimda kaynar sular dokuldu ya inanin daha neler neler Allah im isyan etmiuorm daha kotu durumda olanlar var ama hakkimi helal edemiyorm ve cok uzuluyorm butun gun is yapiyorm ev isi yemek hamilelik kizim ama hak ettigim deger yok cok ozur dilerim basinizi sisirsim anlatip rahatlamak istedim

7 Cevaplar

0 oy
(3,131 puan) tarafından

Canım ben anlamadım tam olarak?

(3,131 puan) tarafından
Ah be gülüm hep böyle yalanlar atıyorlar zaten, eşinde bütün hata yavrum inşallah eşin düzelir. Eşin düzelirse gerisi bir şekil de hallolur zaten
(141 puan) tarafından
insaallah dedign gibi este bitiyo ama malesef duzelcegini hic sanmiyorm ki sadece sabir diyorm sonunda ferahlik vardr illaki diye teselli ediyorm kndimi
(3,131 puan) tarafından
Sabret bakalım, bir açık kapı açar Rabbim inşallah
(141 puan) tarafından
sagol canm amin Allah ne muradin varsa verin❤
(3,131 puan) tarafından
Cümlemize canım benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Evini ayırma şansın yok mu
(141 puan) tarafından
esim aslnda o kdr kotu biri degil ama ailesinin etkisinde asiri bagli bu cok kotu bi durum bn onun icin son plandayım gecne gun dediki resmiyette bosanalim babanin sigortaisndan gorun sok oldum bana bakamicaksan hastanalndigmda vi hastaneye goturemiceksen bnmle neden evlendin dedk kotu niyetle dedemdim diyo ama asiri kotu bisey degil mi ya
(12,692 puan) tarafından
E yuh yani nesin sen onun için niye evlenmiş o zaman valla bacım ailesine bağlı adamdan Bi cacık olmaz Allah sana sabır versin
(141 puan) tarafından
amin amin Allah razi olsn caninizi skmak istemem daha fazla yuh artk diycegin daha cok sey anlatirdim
(3,574 puan) tarafından
Eşiniz iyi bi insan değil. Hem karısına değer vermiyor hem boşanalım da sigorta cart. Çok sinirlendim. Neyse.
Kaynana konusunda
Dağ dağ üstüne olmuş, ev ev üstüne olmamış.
(141 puan) tarafından
cok dogru ev ev ustune olmuyo‍♀️
0 oy
(3,836 puan) tarafından
aynı evde yaşamak, altli ustlu oturmak bunlar bence en büyük sıkıntı. sen biraz çirkef değilsen asla tercih etmemeliydin bu ev durumunu yoksa asla rahat olmazsın. esine de ne diyim bilmiyorum az erkek vardır ailesinin yanında gaza gelmeyecek olan. Allah yardimcin olsun 
(141 puan) tarafından
bb istemedim ki evleneirken aileme dediler 2 sene bizimle otursunlar hem alisorlar ev alcaz onlara dediler  o sartlw kabul edildi ama kandirdilar sozlerini tutmadilar oyle bisey soz konusu dahi degl esim asla istemiyo git annenin evine der yine ayirmaz evi. sagolun Allah razı olsn sabir ne diyin insaallah sonunda ferwhlik vardr
(3,836 puan) tarafından
oyle yapiyor bazi aileler burda çok görüyorum. o anlık işi kurtarsinlar da gerisi zaten yalan dolan
(141 puan) tarafından
malesef
0 oy
(83 puan) tarafından
Valla canım birlik oturdugun için böyle şeyler gayet normal. Kayınvalide de sende melek olsanız yine sorunlar olur insan kendi annesiyle ailesiyle anlasamiyo büyüdükçe sende ya çekeceksin yada ayrı evde oturacaksiniz başka yolu yok ev evin üstüne olmaz boşuna dememişler. Bunlardan dolayı işte 
(141 puan) tarafından
normal degil bnce canm bu kadarı ayri ev soz konusu bile degil
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Herkesi gectim de insanin esinin destek olmamasj çok üzücü bi durum ozellikle de eskiler olsun veya anlattigin seyler olsum senin yuzune vurmasi acı verici bnm esimde bana bi kac defa yapti evliliğin ilk baslarinda ama şimdi degisti seninki de zamnla anlar ama ne zamn olur bilemem kendi halinize kalsaniz daha farkli olur tabi Allah yardimcin olsn.
(141 puan) tarafından
amin Allah razi olsn
0 oy
(44 puan) tarafından
Ayrı eve ciksaniz
(141 puan) tarafından
yok canm esimin karari kesin ayri ev istemiyo maddi acidan iyi olursak bile cikmam diyo asla
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Anasiyla evlenmiş eşin.
(141 puan) tarafından
sorma canm ya hlbuki bizde bi ananin kuzusuyuz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 405 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde seymacakir06 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy