Ayyyy bende bigün para çekiom bankamatikten dilenio gelmiş suri. Adamdan para istedi adam da dediki dilenme çalış. Biz ev yaptırdık hel temizle bizim evi 500 tl verelim dedi. Anam bi bağırıo kaltaak bir bağırıo sen beni evine nasıl çağırırsın sen sapıksın ya bana bişi yaparsan. Karıda karı olsa çikin kara makaranın biri. Adam dioki daha bacım al polisi gel istersen ister eşinle gel. Eşinde gelsin yardım etsin 1000 lira verin yeterki kucağındaki bebekle bu soğukta dilenme dio. Neyse kadın daha direnince adamda nalet olsun ya hadi defol dedi. Bende durdum izliom. Bana baktı by seferde bana sardı kancıkk. Ne bakıon ordan dio tabi yaa anca paraları çekin bize bişey vermeyin dedi bana. Bende elimdeki parayo gösterdim aha para dedim uzattım tam yanıma gelirken bi " NAHH" çektim ahada sana para dedim sktr git len dedim sen ne naletsn aha şimdi seni burda bayarım da dua et bebene dedim. Arkadaşlar tabi utandılar gircek delik arıolar o sırada ülkenizi sattınız geldiniz burda ağzımıza ettinz hain köpekler dedim. Benim boy 180 karı en fazla 1.60 dır. Üzerine kabarıp yürüyünce karı kaçtı
1,499,166 soru
24,487,916 cevap
357,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın