Dün kuzenime oturmaya gittim yemekten sonra çocukları parka çıkaralım dedik, bi gittik küçücük af edersiniz gö.t kadar park ama tıklım tıklım Suriyeli dolu baktım bi tane daha geldi çocuğu 2 yaşlarında falan saldı çocuğu parka hiç bakmıyor kafasını gömmüş telefona bişey olucak yani biliyorum ama beklemede kaldım. Kuzenim kızını kaydırırken oğlu geldi kızı ittirdi az daha yüksek kaydıraktan düşecekti kuzenim çığlık attı aldı kızını hatta o kadına sinirinden kızına vurdu bende del.i oldum bağırdım niye vuruyorsun diye neyse kadın hiç oralı olmadı yine bıraktı çocuğu kendi girdi telefona. Bu kez çocuğu benimkini ittirdi benim oğlumda 1.5 yaşında daha ve biz hep peşindeydik çocukların neyse ben bunu da görünce kadına bi bağırdım kafanı telefondan çıkar çocuğuna sahip çık diye buda bana bağırdı zaten ben tepki bekliyorum ki bişey desin saldirayim diye artık o kadar gına geldi bunlardan anam bu bana cevap verince ben bunun üstüne bi koştum omzundan ittirdim cazgır karı bağırıyor hala. Vurucam adamın teki tutmuş beni uzaklaştıryor en sonunda defolup gitti kope.k karı ama o kadar dert oldu ki içime keşke dövüp biraksaydim hain pislikler hem her yeri esir almışlar hemde bizim yaşama hakkımızı bile elimizden alıyorlar çocukları hırçın kendileri sorumsuz hadsiz. Sinirden deli oldum dün