0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından

image

image

image

altta ki demi citcitlari filan hep denedim ama yatay pozisyondayken dumduz yatak olmuyo bu sekilde kaliyo nasil dumduz yapiliyo bilen var bu demir ve cit citlar ne ise yariyo kizlar markasi sunny baby internetten baktim ama bulamadim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
benimkinde sırtına verdiği kısım yukarı kalkıp indiriyorsun benziyor model olarak
(758 puan) tarafından
Sunny baby canim
tarafından
garnet bebek arabasını YouTube de var anlatıyor modelleri
(758 puan) tarafından
Sagol canim ama bu trawel sistem ama ondada gostermiyor
tarafından
bizde arkadan itmeli bisiklet aldık içinde kullanma kılavuzu yoktu. sağolsun abinin birisi video çekmiş ona bakarak yaptım. eşime kaldıysa malzeme bile artırmıştı
(758 puan) tarafından
Bakmadigim yer kalmadi bulamadim bi turlu
-Reklam-
0 oy
(7,479 puan) tarafından

image

canim su işaretlediğim yerler varya siyah demirlerin ikisinide tutup ice dogru cekecesin ozaman kademe atlayip duzelir. Bizimki aynisi degil ama alti boyle demiri bizde bulana kadar ne çektik duz yatmasi icin. Umarim demek istediğimi anlatabilmisimdir
(758 puan) tarafından
Canim yeni foto yukledim ama dedigin gibi yapamadim bu demir arabanin alt tarafa oturan kismina bagli
(7,479 puan) tarafından
Canim ice derken demirleri tam o bağlantı yerinden tutup cekeceksin. Mesela soldaki demiri tuttunya saga dogru çekecek sin. Iki demiri bir tuttun diyelim birbirine doğru cekeceksin. Bu ayaklarin geldiği kisimdami demir. Bizimki bas kisminin altinda ydi ayni demir dedigim gibi yapıp indiriyorum.
(758 puan) tarafından
Ayak tarafinda canim yapiyorum dedigin gibi ama bu demir bosta hic biyere etki etmiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 181 göst.
0 oy
6 cevap 434 göst.
0 oy
5 cevap 1,009 göst.
0 oy
8 cevap 465 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Güllü. (2 puan) tarafından soruldu

413,593 soru

12,450,672 cevap