0 oy
339 göst.
Aile kategorisinde (1,490 puan) tarafından
Arkadaşlar konuyu hiç uzatmadan akşam yine eşiyle birlikte görümce geldi iğne oldumda geçerken uğrayalım demiş bebeğimi uyutuyordum neyse uyudu hiç konuyu açmadan gittiler yarım saat olmuştur bana fikir verin ne yapayım diğer postumu okuyun lütfen şimdiden teşekkür ederim 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,134 puan) tarafından
Geldiklerinde yüz verme canım çok ilgilenme
(1,490 puan) tarafından
Zaten çok yorgunum bilemedim ya eşimle ben şok olduk şuan ben ilaçlarla ayakta duruyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Muhattap olma hiç konuşmamaya alış bisey ikram etme yanlarında bile az otur sürekli kendine iş bul 
(1,490 puan) tarafından
Peki bide öyle deneyim zaten konuşmaya halim yok
+1 oy
(3,095 puan) tarafından
Yerinde olsam mesefali olmaya devam ederim. Canı isteyince Cat kapı gelebiliyor her gün hergün bize gelirler demişsin. Yani bu kadar yakınken zor gününde yanında olmuyorsa demekki mesafe koymak gerekiyor. Canı isteyince gelecek ben çağırınca iş var diye gelmeyecek. Oldu var mı öyle dünya. Tamam sonuçta eşinin kardeşi sırf bu yüzden silemezsin. Ama eskisi kadar yakın olmaya da gerek yok bence. Görümcendeki yüzsüzlükde hayret verici gerçekten. 
(1,490 puan) tarafından
Zaten eşimle ben çok şaşırdık hiç bişey olmamış gibi geldiler gittiler ilaçlarla ayakta duruyorum çok ağrım oluyor anlayışsızlık diz boyu şehir değiştirmeyi bile düşünüyorum
(3,095 puan) tarafından
Niye onlar yüzünden düzenini bozasın ki. Bi dahakine haber verin diye uyar. Her zaman müsait olamıyorum de. Geldiklerinde bizde dışarı çıkacaktık keske haber verseydiniz de. Yada bunları direk eşin söylesin. Mesafe koyun araya.
(1,490 puan) tarafından
Önceden neler neler dedik fakat anlamıyorlar bacım 3 tane daha görümcem var onlar arada sırada gelirler sanki inadına yapıyor gibi sinir bozucu ama doğru söylüyorsun düzenimi bozmayayım başka şehir zor olur herhalde Allah'tan eşim bana destekçi yoksa çok yıpranırdım
(1,490 puan) tarafından
Bu arada bana destek çıktığın için çok teşekkür ederim burda hiç konuşacak arkadaşım yok ailem uzakta
(3,095 puan) tarafından
Gercekten bazı insanlar hayret verici. Nasıl istenmediği yerde durabiliyor nasıl size gelip bigasindsn bir yudum çay geçiyor gerçekten hayret verici. Eşinle başka yol bulun gerekirse daha sert olun. Yoksa ömür boyu huzur vermezler.
(3,095 puan) tarafından
Ne demek canım. Benimde görümcem var dünya iyisidir. Üst katımda oturuyor keske hergün çıkıp çıkıp gelse. Ama benim görümcem gerçekten herşeyden önce iyi bir insan. Biz hep iyi anlaşırız. Arkadaş kardeş gibiyizdir. Keşke senin ki de öyle olsa da hergün gelse. Anlaşamıyorken sürekli görüşmenizin de bir anlamı yokki can sıkmakdan başka bişey olmaz.
(1,490 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağolun inşallah herşey yoluna girer
+1 oy
(2,174 puan) tarafından
Görümcen ayıp etmiş canm halasi sonuçta yigenine yardımcı olacaktı siz demeden hatta onun düşünmesi gerekiyordu şimdi gelmişler diyorsun bence mesafeli davran çok yüz verme 
(1,490 puan) tarafından
Haklısın eşimle ben şok olduk yine evime gelen misafire kötü davranmadım ikramlıklarım vardı onlardan verdim ama fazla konuşmadım çok teşekkür ederim
0 oy
(937 puan) tarafından
Önceki postunu okudum geldim .bı isteğini geri çevirdi diye bu tavriniz hoş değil bence yani gerek yok .gelmemiş olabilir bu bağı koparıp atmaya sebeb değil bence .insanlara sadece işimizi görsünler diye yaklaşmiyoruz 
(1,490 puan) tarafından
Teşekkür ederim fakat yanlış anlamışsınız tekrar okuyun bence yada okumayın hayırlı geceler
(937 puan) tarafından
Hayır okudum hastaneye giderken yardım etmesi için çağırmissiniz oda gelmemiş eve gidecem demiş .şimdi böyle yaparak işimizi görürsen iyisin görmezden kötüsun demek oluyor . anlıyorum ihtiyaç halinde insan bekliyor kırılıyor çok haklısın ama görüşmemek falan çok abartı bence
(1,490 puan) tarafından
Hayır hastaneye geldi hayırlı geceler

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 658 göst.
8 Eylül 2021 Aile kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
23 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 451 göst.
18 Mart 2022 Aile kategorisinde Elif__16 (84 puan) tarafından soruldu