0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar 2 aydır baya zor durumdayız babama,kardeşime ve bankaya borcumuz var kaynanamlar zengin bankada bile 150 bin tl varmıs ama 100 tl bile isteyemiyoruz cünkü para istesek veriyorlar ama battik biz bittik para kalmadı diyorlar biraz para konusundan değişikler o yüzden istemiyoruz para eşim geçen hafta aylik aldı ve dün para bitti suan 5 tl anca var 3 hafta napcaz dedim eşim mecbur iş yerinden avans isticek parasızlıktan psikolojim bozuldu artık ağlayasım geliyor tabi Rabbim bundan kötü etmesin halimize bin şükür ama ne bilim parasızlığa alışık değilim çok koyuyor bana bu durum ve bebeğim var 13 aylık emiyor o yüzden işe gidemiyorum ki eşim evlendik evleneli asla çalısmama izin vermedi eşimi zor ikna ettim evde paket işi yapam diye aylık 300 kazansam şükür derim ama bulamıyorum evde iş yapanlar nasıl buluyor ya sitelere filan basvuru yapcam dolandırıcı çıkar diye korkuyorum bana bi akıl verin nasıl evde para kazanırım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm örgü felan blıyosan amigurimi oyuncaklar yap çantalar bebek yeleklerı patıklerı felan . İğne oyası havlu kenarı felan oylesıl yapıp satabılırsn aslnda. allah yardmcınız olsun ınsallah 
(1,340 puan) tarafından
Canım örgü biliyorum ama elim yavaş ve çevremde çok yapıp satan var pek alınmıyor onlar yengemin bile elinde çok örgü kaldı
tarafından
İnternet uzerınden satabılırsn belkı canm
(1,340 puan) tarafından
Paketleme işi bulamassam oyle yapam bari
tarafından
Allah yardımcın olsun ınsallaj canm
(1,340 puan) tarafından
Amin canım hepizin inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,107 puan) tarafından
Cnm nerde otryırusn rabbim yardımcn olsun bzde o durumdayız bebğim emiyor 11 aylık yoksa bnde çalşcaktım habıre borçlara gdyor 
(1,340 puan) tarafından
Denizlide oturuyoruz canım Allah izin verirse yilbaşına kadar bu sıkıntımız sonra bitcek ama inanır misın canim çikolata çekse onu bile diyemiyorum eşime alamazda üzülür diye
(6,107 puan) tarafından
Bizim 2 sene ancak biter ekmek ble alamıyoruz kiradayız vala okadr zorki seni çok iyi anlıyorum bizim mahalede boncuk işi falan veryorlar bebek emekliyor alamıyorum eve iş izn vermıyor ki vakıa süresi bol bol oku errezzak ismini bol bol zikret kızım iizn vermıyor okuyayaım ama okudum zaman okadr rızkım artıyor ki anlatmam artık yıne okuyacam inşşalah sende oku cnm kaybedecek hiçbişey yok herşey Allaha kalmş vala
(1,340 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim sabah hemen okumaya başlicam
0 oy
tarafından
Internette sakın güvenme dolandırıcı kapora adı altında milletten para alıyorlar bende çok aradım evde is ama bulamadm iş-kur dan başvuru yapılıyor galiba yapabilirsen oraya başvur 
(1,340 puan) tarafından
Onu denedim canım ama galiba işkur binasına gitmeliymişim e devletten denedim olmadı işkur binasıda biraz uzak eşim yollamaz malesef
0 oy
(2 puan) tarafından
Facebook tan Denizli iş ilanlari diye bir sayfa illaki vardır oraya gir oralarda eve iş veren kişiler paylaşım yapıyor ordan bakabilirsin cocugun bezini falan var mı peki 
(1,340 puan) tarafından
Baktim o sayfalara birkaçına mesaj attım filan ama geri donen yok malesef,eşim maaş alınca ilk bez alıyoruz canim para biter çocuk bezsiz kalır diye yoksa oda olmica ama şükür onu alıyoruz
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sitelere başvurma hep dolandiriciymis.  Az önce de böle post vardı arkadaş paylaşmış evlereis_34 diye orda nerelere iş veriliyor bilgileri var ve paylaşan kişi de dio sizden para isteyen yada tc isteyen vermeyi direk bana yazın dio güvenli sayfa geldi ama ben kendi bölgeme göre iş bulamadım belki sen bulursun sayfaya bak mutlaka  .
(1,340 puan) tarafından
Çok teşekkur ederim bulabilirsem hemen bakayım canim sağol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
8 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 541 göst.
21 Eylül 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 525 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nazenin (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 569 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

413,645 soru

12,452,000 cevap

46,349 kullanıcı

Kategoriler

...