0 oy
369 göst.
Aile kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Televizyon vardı evde tüplü eşimle görümcem çıktı bana yalan söylüyorlar kaynanamgilin televizyonu bozulmuş güya sonra gorumcemin küçük kızı çıktı televizyon kablosu diye bende o ne diye bilemedim dur yaşar dayina soruyum dedim ebru yengemin orda dedi ebru yenge dediği benim küs olduğum kadın ve beni gıcık etmek amaçlı sürekli kocamla muhattap olmaya çalışıyor inadına orda napıyor dedim meğerse televizyon onaymis bir olmuş bide bana yalan söylüyorlar napayım ben bu adamı komşu komşunun külüne muhtaç yardıma ihtiyacı varsa küsüm diye düşünmem bende yardım ederim ama bana bir olup yalan söylüyorlar bide üstüne kocama labali labali davranan kadın için..

3 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Anlayamadım inanki ebru dediğin komşu mu 
(3,100 puan) tarafından
Eşimin kuzeninin eşi oluyor ama küsüz ve kapalı olduğu halde saç baş açık dekolte falan eşimin karsisina çıkıyor bana inadina
(937 puan) tarafından
Onun tvsini yapıyorlar sana kaynanan gibi mi dediler
(3,100 puan) tarafından
Evet kaynanamın tvsi bozulmuş dediler onun tvsini yapıyorlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seni kışkırtmayayım ama valla çok büyük kavga çıkarırım nasıl yalan söylüyor bana elin karısı için
(3,100 puan) tarafından
Zaten daha yeni kavga ettik daha beni yalancı çıkarmaya çalışıyor üstüne bide dövmeye kalkti
0 oy
tarafından
Bir kaç kez daha yazmıştın sen yanlış hatırlamıyorsam kusura bakma ama eşinde iş yok canım neden senin sevmediğin küs olduğun biriyle bu kadar içli dışlı oluyor 
(3,100 puan) tarafından
Kavga ettik daha yeni beni yalancı çıkarmaya çalışıyor bide
tarafından
Nasıl seni yalancı çıkarmaya çalışıyor yaaa senin yanında olması gerekirken birde seninle kavga mı ediyor ne desem bilmiyorum canım Rabbim sabır versin inşallah sana
(3,100 puan) tarafından
Ablam yanimdaydi diyo ben essek basimiyim benim orda olmam lazımdı tabi yalan soylemeseydi iz dedim sonra annemde vardı diyo o bile yalan kaynanam aşağıda evinde oturuyordu kendi gözümle gördüm ona bile yalan diyo
tarafından
Eşek başı değil eşeğin ta kendisi kocan sabırlar diliyorum sana canım
(3,100 puan) tarafından
Amin canım amin artık hiç bı lafına inanasim gelmiyo

İlgili sorular

0 oy
78 cevap 1,694 göst.
5 Nisan 2021 Aile kategorisinde Aslıhanınannesi (2,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 421 göst.
16 Ocak 2021 Aile kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy