+1 oy
1,706 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Hoşgeldin kumam funda hoşgeldin eşimin hayatına hoşgeldin kalbine hosgeldin evimize 

Ben kafayi yedim yardım edin 

42 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Şaka mı bu noldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızın falan mı doğdu 
0 oy
tarafından
Ne kumasiiii ne sacmalik polisi ara git evden noluyorrr
0 oy
tarafından
Ulkecek zor günler geçiriyoruz 
0 oy
(326 puan) tarafından
Sevgilisimiymiş Funda kah, pesi eşin geldimi konuştunuz mu 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacim
0 oy
tarafından
 Bugûn Konuştuğun kadînmı? Eşinle konuştunmu peki 
0 oy
(862 puan) tarafından
Evinize mi getirdi kadını anlamadım 
0 oy
(734 puan) tarafından
Adam diğer kadınla da imam nikahlı sanırım çocukta yapmışlar bu arkadasada çocuğu al git demiş.Aielm arkamda değil nereye gideyim diyor.Bir yere gitme canım o gitsin 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Aldattığını kanıtla cnm ztn tazminat da alırsın nafaka da eş.ek gibi ödemek zorunda... Kendine gel ne demek gidecek yerim yok evinden dışarı çıkma eşini de bir ters hareketini görür görmez polise bildir çok istiyorsa kendi versin mahkemeye
0 oy
(1,862 puan) tarafından
O ******** bir de sana git mi diyor, hiç biyere gitme o defolsun gitsin köpek gibi de nafaka ödesin aldatmış çocuk yapmış tazminat davası aç sürünsünler rahat yüzü görmezler de zaten Allah bildiği gibi yapsın ikisini de
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Yerinde olsam yarın sabah kocam işe gidince anında varsa çocuğumu da alır çıkar giderim çünkü gurursuz cao evde kalmaktansa baba evine gitsemde kadın sığınma evine gitsem de bundan iyi olacağımı düşünürüm gurursuz ve yüzsüz bir şekilde o evde beni istemeyen aldatan bir adamla kalmam kendime yepyeni bir hayat kurarım o adamdan da kurtulurum zor gibi geliyor ama bir kadının isteyip de yapamayacağı bir şey yok bu hayatta kendine güven ve istenmediğin yerde sakın durma zaten sen o evde kalmaya sineye çekmeye devam edersen o adam bir kadınla da kalmaz
0 oy
tarafından
Aldatan o çocuk yapan o. Giden sen ? 

Hayırdır bacım senden kıymetli mi bu adamla kadının ilişkisi. Defolsn gitsin nereye gidiyorsa. Düzenini bozma sen
0 oy
tarafından
Pes diyorum eğer o insanı kuma diye kabul ettiyse midesizdir... böyle birşey kesinlikle kabul edilmemeli 
0 oy
tarafından

Senin üzerine eşin kuma mı getirdi sende kabul mu ettin. Bende sandım ki kız bebeğin doğdu onun için diyorsun ona diyorsun diye:ermm:

0 oy
tarafından

Kız ne diyosun sen kendine gel 

0 oy
(1,403 puan) tarafından
Ay valla şöyle post açıp yorumlarda cevap vermiyorlar mi deli ediyorlar beni insanı merakta bırakıyolar
0 oy
(15 puan) tarafından
Şuan hiç iyi değilim mesajlarina cevap veremiyorum 
tarafından
Lütfen herseyi anşasılır yaz , var mı  bu erkeğin  bi ana babası
(1,297 puan) tarafından
Anladık kötüsün ama madem bişey yazdın bu kadar insanı merak ettiriyorsun düzgün anlatır mısın eşin ne söyledi boşan mı dıyor otur birlikte yaşa mı dıyor çocugu var demişsin ne ara yapmış hiç anlamadın mı
0 oy
tarafından
Bacim git bi elini yuzunu yika bi kendine gel,esinle konustun mu? Durum aydinlandi mi?
0 oy
tarafından
Var mı bu erkeğin bi ana babası 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 722 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde diclehayros (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 604 göst.
0 oy
24 cevap 647 göst.
+1 oy