Biraz uzun
Kizlar geçen hafta sonu denize gittik kuzenler annem babam kuzenim eşim felan ilk gün herşey çok güzeldi gece 4 de kafar sahilde başbaşa vakit geçirdik eşimle telefonları bırakıp ilk kez uzun aradan sonra böyle sohbet ettik neyse sabah oldu bu arada çadır kiraladık pansiyonlar hep dolu olduğu için neyse sabah başka bir aile geldi 22 23 yaşlarında bir genç kız da var neyse ilk başta dikkatimi çekmedi daha sonra ablam geldi bacim dikkat et kızın gözü göz değil sürekli seninkini izliyor dedi bende takibe aldım baktım gerçekten bakıyor 1 değil 2 değil adı pislik kucağımda oğlum var yanında karısı var mikrop insan ters ters bakıyorum hayırdır gibi işaret yapıyorum yok anacım resmen gözüyle yicek özürlü gibide değildi ki neyse bizim çadırda priz var telefonunu takmış eşimle bende uzaniyoruz yanımızda hemen Allahım öyle bir eğiliş eğildi sadece göğüs ucum gözükmüyor o derece kafayı kaldırırken de direk göz göze geldik eşim farketti arkamızı dönelim mi dedi arkamızı dönüp oturduk eşim elleriyle yemek yedirdi bana beraberesmen uyandık mertle oynadık halen göz eşimde çıldırdım artık şu dolduruyor dü hayırdır birine mi benzettiniz geldiğinizden belli gözünüz burda dedim hiç birşey demeden defolup gitti neysek daha sonrasında da gittiler eve geldim ama sinir kupuyum eşimde çıt yok sende mi baktın yoksa sana o kadar baktı dedim eşimde saçmalama içimde öyle p.çlik olsa yanına bile gelmezdim kendime bekar süsü verirdim ben seninle mutluyum ve mutlu olduğum sürece de sana asla ihanet etmem etmissemde demek ki evliliğimi gerçek anlamda bitmiştir boşanma yoluna girmisizdir dedi geçen gene yazmıştım hastane de oldu diye hatırlarsınız belki cidden ben artık anlamadım veremiyorum neden hep benim başıma geliyor kafayı yicem o gün burnumdan geldi ama çok beddua ettim pislik kari