İlk 5 gün denedik annemle birlikte tuvaleti hep reddetti gidip salonda yaptı her seferinde sonra baktık olacak gibi değil psikolojisi bozuldu ara ara çıkartım dedim bende o ara eve geçmiştim bende neyse işte banyo yaptırırken filan diyordum hadi oğlum çişini yap banyo yaparken diye çoğu zaman yapmıyordu dünden beri daha çok bezini bağlamamaya başladım kış gelmeden alışsın diye ama hala aynı tuvalete yapmayıp salona kaçıyor orda yapıyor tek farkı dün kakasını yaptığında kakasından korkmadı oturdu yaptı ama yine tuvalete değil şuan 21 buçuk aylık lazımlık almadık başta sonradan alışmayınca klozet adaptörü alırım bizden görüyor belki yapar dedim ama bir türlü kısmet olmadı gidip almak direk banyoya götürüyorum o yüzden bugünde koltuğa ve halının 3 yerine arka arkaya çişini yaptı çokta zorlamıyorum güzelce konuşuyorum ama sanırım daha tam anlayamıyor kızlar durum bu açıkçası önerilerinize açığım alıştırmaktan vazgeçsem seneye yine aynı sorunları yaşayacağız diye düşünüyorum bu yüzden devam etmek istiyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler inşallah yazdıklarım anlaşılmıştır hızlı hızlı yazıyorum