0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (2,014 puan) tarafından
1 ay sonra işe başlıcam, bebeğime annem bakacak ama aklımdan bi türlü nasıl bırakıcam bensiz nasıl durcak düşüncesini atamıyorum. 6,5 aylık olcak. Hergün aklıma geldikçe ağlıyorum :( Bana biraz moral verebilirmisiniz sizler nasıl aştınız bu duyguyu

9 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Sekiz aylık bi hafta sonra kayınvalideme bırakacağım malesef nasıl aşacağımı bilmiyorum okulun ilk günü ağlayan çocuklar gibi olmazsam iyi 
(2,014 puan) tarafından
Ah bende öyle olucam sanırım, içim gidiyor :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum kocaman oldu 20 aylık ben de bıraktım yeni işe başladım anneme alışkın olduğu için beni pek aramamış 
tarafından
Tahmin ettiğim kadar kötü değildi zaten ilk bi kaç gün öğlen yemeğe gittim eve oğlumu gördüm sonra baktım keyfi yerinde beni aramıyo alıştım
(50,853 puan) tarafından
ne tatli oglusun var senin☺️
tarafından
Yaa teşekkür ederim instada mu gördün kuzum :)
(50,853 puan) tarafından
evet dun eklestik ya
tarafından
:) evet canım
0 oy
(3,574 puan) tarafından

Oyyyy canım annem:) işe gittim ilk gün. Herkes hayırlı olsun bebek nasıl dedi tek tek. Her sorulduğunda ağladım :) ahh zaman yok mu zaman nelere kadir.

Öncelikle anneniz olduğu için rahat olun. 

Bebekler bizden daha çabuk uyum sağlıyor. İlk birkaç gün size trip atabilir. Bol bol konuşun. Her şey yolunda gidecek.

Ara verip salı günü işe gitme korkusu çekiyorum ben de ama hepimiz ve çalışan tüm annelerin bebekleri böyle böyle büyüyor. Yalnız değiliz :) 

(2,014 puan) tarafından
Evet çalışan anne olmak zormuş yani o vicdan muhasebesi insanı mahvediyor, inşallah çabuk alışırım bende oda :(
0 oy
(21 puan) tarafından
3 çocuğum da bakıcıda büyüdü. Açıkçası pişman da olmadım çünkü çalışmaya alışmış biri olarak evde sürekli temizlik yap yemek yap çocuk bak bi noktadan sonra tükendiğimi hissediyorum.çalışmak her şeyden önce bana iyi geliyor. Ve eve enerji depolamış bi şekilde geliyorum. Herkes birbirini özlüyor birbirimize anlatacağımız şeyler oluyor. Her şey planlı programlı oluyor. Herkes sorumluluklarının bilincine varıyor. doğum izni zamanlarımda her şey karmakarışık oluyor ve ben evde boş boş oturan biriymişim gibi muamele görüyorum.işler hep üstüme kalıyor ve bu durum benim sinirlerimi çok bozuyor. Şanslısınız çünkü çocuğunuza anneniz bakacak bu büyük bir avantaj. İlk zamanlar vicdanınız susturamıyorsunuz ama inanın alışıyor insan. Çalışmak gibisi var mı yaa :)
(4,293 puan) tarafından
Tamamen beni anlatmissin bana anlat desen bole yazamam vallahi :D 19 ay kizima baktım ama inan evdeyim diye yaranamadim kimselere simdi calisiyorum mis gibi param var enerjim var kimse boş diyemiyor kizimi cok özlüyorum ama hersey onun için iyi bir gelecek iyi bir psikoloji de bir anne olmak için çalışmalıyım ben
(21 puan) tarafından
Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Anahtar cümle bu galiba ;)
(4,293 puan) tarafından
Aynen oyle mutlu anne mutlu cocuk mutlu eş mutlu evlilik demek :)
0 oy
(734 puan) tarafından
Ben 3aylikti başladığım da bir gece öncesi ağladım yarın ya beni özlerse ne olacak diye.Anneme bıraktım gün içinde aradım ilk günler sonra bıraktım.İs çıkışı gidip alıyorum akşam evimize geliyoruz.Alistira alıştıra bırakın gün içinde bir kaç saatle başlayın şimdiden yarım güne çıkarın sonra
(2,014 puan) tarafından
Evet tek düşüncem beni özlerse beni ararsa diye, ki ben onu çok özlicem onu biliyorum :(
0 oy
(11,507 puan) tarafından
Bende mecbur işe baslıcam birde benimki bakıcıyla kalacak mecbur. Napalım bacım calısmaz sak para yok
(2,014 puan) tarafından
Evet tek maaşla idare etmek çok zor, onlar için mecbur çalışcaz ama en ihtiyaçları olduğu zamanda yanlarında olamıcaz bu beni çok üzüyor
(11,507 puan) tarafından
Oyle tabi ki cnaım
0 oy
(932 puan) tarafından
Bugün ilk kez kreşe bıraktım bende ikimizin de ihtiyacı var zamana duygularım tarifsiz neyseki icime aşırı sindi ilk geçen sene anneme bırakırken kendimi şöyle motive ediyordum hemen okula gitmem gerek ordaki yavrumun bana ihtiyacı var çıkışta da hemen eve gitmem gerek ordaki yavrum bekliyor böyle böyle astım 
0 oy
tarafından

Oglum 4.5 aylik, ben de 6.5 aylik ise baslayacagim. Kaldi ki ikinci cocugun, kizimda da calisiyordum, ona ragmen icim eziliyor dusundukce :'(

(2,014 puan) tarafından
Ah analık zormuş
0 oy
(50,853 puan) tarafından
bebek alisir durur da senin için zor olur ilk aylar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 51 göst.
19 Ağustos 2022 Aile kategorisinde PrensimGeliyor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu