0 oy
200 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar oğlum yanımda oynuyordu bende mutfaktaydım. Yürüyerek salona çıktı bende her zaman gittiği için Bi an bakmadım. Bende tabi hemen 5 dk içinde yanına gittiğimde Odamın kapısı açıkmış gitmiş parfünlerimle oynamış ve şuan ağzı Bayaa Bi parfüm kokuyor. Kendi eeeg diyordu. Hemen su içirdim ağzını yıkadım ağzının tadı değişsin diye üzüm yedirdim. Sütte içirdim hala biraz kokuyor ağzı. Zehirlenme fln olur mu yaaa. Çok korkuyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız ağzının tadi değişse ne olacak .içinde neler var kim bilir acile götür 
(8 puan) tarafından
Sadece ağzında parfüm. İçmediği için ağzının tadı değişsin dedim, yani
tarafından
Hee içmemiş mi o zaman bişey olmaz sanırım kesin icmediyse
(8 puan) tarafından
İçmesi yok ama kapağını ağzına aldığı için, onun tadı gelmiş
-Reklam-
+1 oy
(454 puan) tarafından
Yinede ayran içir yada yoğurt yedir canm.
+1 oy
tarafından
Fıs fıs sa içemez agzına koymuştur şişeyi birsey olmaz insallah
0 oy
(13,500 puan) tarafından
Allah korumuş iyi ki o küçük pıs yapan yeri boğazına kaçmamış canım bı saat takip et bakalım farklı gelirse hemen götür 
0 oy
tarafından
Sene bilmem kaç kardeşim 1 yaşında ev taşıyoruz bende 10 yaşındayım o zaman bi anlık fırsattan istifade kardeşim çamaşır suyu şişesini kapağını açmış ağzına dayamis nasıl becerdiyse 10 saniye içinde olmuş bişey bi anda koştur koştur şişeyi elinden aldım 6 kaç aşağı kostum babama söyledim babam merdivenleri 3 er 3er atlayarak çıktı icmedigine eminim ama apar topar acile goturdular midesini yikamislar çocuğun hortum gırtlağına zaten vermiş çok küçük olduğu için bence hemen acile koşma parfüm şişesi su şişesi gibi degilki en fazla ağzına bi kere fislatmistir Ayetel Kürsi oku yoğurt yedir kalbini de ferah tut bence 
0 oy
tarafından
Zehirlenmez de çok acıdır be ögkkk

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
0 oy
10 cevap 314 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.

405,598 soru

12,152,450 cevap

36,572 kullanıcı

...