0 oy
266 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (564 puan) tarafından

image

Tavsiye ediyor musunuz? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trendyoldada var hep aynı modeller ilk asamalar için idael
(564 puan) tarafından
Canım çoktan alacam da trendyol dan benim eşimin bi huyu var internetten görmeden birşey aldırmıyor bana bende kullanan varsa memnunsa civil e götürecem eşimi ondan sordum:)
tarafından
E bebekte falanda var o zmaan götür ya civilden aldır ya ebebekten
-Reklam-
0 oy
(999 puan) tarafından
Geçen sene aynısından yigenimize aldık hediye.cok memnun kaldılar ama iri bir bebek ise uzun ömürlü kullanılmıyor.sallamasi çok rahat.hafif taşıması kolay bende hamileyim böyle alacagim
0 oy
tarafından
aynisi suan benim bebegim kullaniyo guzel yani
0 oy
tarafından
Bu tarz bı şey aldık ilk üç ay içinde yattı dönmeye başladıktan sonra rahat olmuyo bunlar
(629 puan) tarafından
Ay bendede o sknti var sonra uyku duzeni bozuldu 2 aydir duzeltemedm sendede varmi sknti oyle uyku sorunu bnmki 5bck aylk oldu
tarafından
Ahh ah olmaz mı uyku düzeni bozulduğu gibi gece dönerek çıkıyo yataktan yer yatağından sürekli huzursuz çok sık uyaniyo 4 buçuk aylık. Dün gece etrafına yastıklar koydum biraz daha rahattı ama gece sürekli uyanıyor bu küçük beşikte yatarken uykusu daha duzenliydi
(629 puan) tarafından
Evt aynn cnm
0 oy
(165 puan) tarafından
Hepsiburadadan aldim buna benzer gri üstü farkli 18 aylik halen bazen yatiriyorum ama artik  rahat edemiyor yani kullanisli uzun sure kullandim ben
0 oy
(629 puan) tarafından
Canim civilden almadim normL bunun bir buyugu var oglum 5.bucuk aylik oldu 1 aydir kullanamiyorum dönmeye basladi onun icinde donemiyecignce sinirleniyor ama bebegim ilk dogdugunda okadar isimi gorduki bu biraz sendeki kucuk gbi cñm 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bebeğin çok küçükse anne yanı al bence  bitişik olur bn bunun biraz büyüğünü aldım yatmio yanımda uyumak istiyo
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Etmiyorum en fazla 4 ay kullanırsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
27 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cananne (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 806 göst.
0 oy
11 cevap 379 göst.
6 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,465 soru

12,116,806 cevap

36,462 kullanıcı

...