0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar saçma olacak ama sohbet olsun diye soruyor hamilelikte tabiki öncelikle sağlıklı ama bazılarımız mavi olsun yeşil olsun gamzeli olsun diye birşeyler yaparız mesela ben kızımda mavi olsun diye sürekli maviş bebeklerr bakıp dua ederdim benimde böyle bir kızım olsun diye Allah'a şükür mavi gözlü aslında bende yeşil gözlüyum babası ela onda olabilir peki siz naptiniz

14 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ayva kemirdim 
(1,698 puan) tarafından
Evet gamzeli olması içindi. Gamzeli oldu :)
(191 puan) tarafından
Allah uzun sağlıklı ömürler versin
tarafından
Ahahasaa ben de aynısını yaptım gamzeli oldu
(99 puan) tarafından
Bnmde bebeğim gamzeli oldu ilk bebegmde yapmamıştım onda yok tesadufmu bilemedm ama iki yanağında gamze var bı gülüo manzara ömre bedel❤️
tarafından
Ben kendim gamzeliym ayva da yedim ama kızımda olmadi
-Reklam-
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Benim kiz gamzeli dgldi smdi sağ yanağında gamze var 2 yasında anasına çekmiş gamzeli yarim :D
(191 puan) tarafından
Çok istedim kızımda gamzeli olsun bebekleri görünce yiyesim geliyor
0 oy
tarafından
Gamze ve güzel olması için ayva ye dediler ama ben aserdigim için yedim güzel bir oğlum var bitane de gamzesi var canım 
(191 puan) tarafından
Ne güzel demeki işe yarıyor böyle şeyler
tarafından
Bence tesadüf eşimin tarafında hep gamze var ve gamze aslında iyi birşey değil Cilt kusuru
0 oy
(930 puan) tarafından
Kızımda oğlumda gamzeli hatta heryerinde var maşallah bende babasida gamzeli ondanmidir hamilelikte çok ayva yedim ondanmidir bilmem 
(191 puan) tarafından
ikisinde de ayva olabilir  Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm
(930 puan) tarafından
Bilmiyorum canım genetikte olabilir eşimin aile tarafıda gamzeli benim tarafımda gamzeli
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Bisey yapmadım canım rabbim gamze lı yaratmış 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Hicbi sey yapmadim gamzeli oldu. 

Yani onlar batil sen Allah tan istesen kafi.. 

Bende derdim babasinin gözleri gibi olsun gozleri kalani ben gibi olsun diye cok baktim esimin gozlerine ama cocuk sarisin banasi gibi gozlerde ben gibi tam tersi oldu :) 
(191 puan) tarafından
Haha ters tepti :) tabiki bunu isterken aslında Allah'tan istiyoruz kim istemez saglikli sarışın gamzeli boylu boslu çocuklarımız olsun
(7,787 puan) tarafından
Ben istemem :)
Boyu ben gibi minyon olsun saclar ben gibi ooyu kahve ve düz uzun olsun
Gözler baba gibi masmavi olsun esimin gozleri acik mavi bide cok guzel
Gamzem var bnm onunda olsun isterdim yani :D
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Kilo kilo ayva yedim sonuç kara bebe:) bizim taraf beyaz tenli renkli gözlü hep. Ailede ilk esmer bebeyi ben doğurdum genleri babadan almış.
(191 puan) tarafından
Ya benim 3 çocuğum var ikisi mavi biri dediğin gibi kara bizde eşimle şakasına diyoruzki kesin karıştırmış diye biraz babasına geçiyor ama esmer değil babası gören bu sizin değil diyor hahahaha
(1,885 puan) tarafından
Yaa yerim o kara bıdığı:) yavrumun göz rengi dönecek saçı açılacak diye bekledi herkes Beklenti büyüktü:)  3 aydan sonra artık ümidi kestiler :))
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ayva yedin mi olurmuş ama ben yedim hiç sevmem bakm bizde yok herlde ☺️☺️
0 oy
(8,051 puan) tarafından
Ben hiçbir şey yapmadım oğlumun 3 tane gamzesi var
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Kızlarımda bir düşüncem olmadı. Rabbim en güzel yerinden verdi. Şuan oğluma hamileyim. Tek istediğim babası gibi kafa yapısı olsun. Uzun şekilde.. Tabi birde huyu çeksin babasına.. 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
ayva yiyenin çocuğu güzel ve gamzeli olurmuş benim canım çok istemişti yedim iki tane gamzesi var oğlumun pamuk gibi 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Kizimda canm cok ayva istedi 6 kiloya yakn yedm hafif gamzeli birazda genetik galiba ya ayni yerde benmde haffif gamzem var anaannedede durum ayni ucumuzunkide ayni yer de 
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Eşim ela gözlü kayınlarım görümcem mavi gözlü o kadar dua ettim birine bari çeksin diye ikisi de kahve gözlü:D ama ıkisinin de tek taraflı gamzesi var ayvayı çok yedim bilmem ondan mi 

0 oy
tarafından
Ayva yedim gamzeli olmadi esim acik kahverengi gozleri cok dua ettim bebegimde gozleri oyle olsun olmadi ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 293 göst.
0 oy
13 cevap 256 göst.
0 oy
47 cevap 1,255 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Seda.26 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 469 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,639 soru