0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yine düştüm merdivenden rabbim korudu ama çok korktum ☹️☹️

5 Cevaplar

0 oy
(163,785 puan) tarafından
gecmis olsun bende merduvenden cok dusuyom hele yorganla battaniyeyle inerken
tarafından
Sevda ne ısım var yorgan battaniye le
tarafından
Ödüm koptu ya ayağım çok feci kaydı
(163,785 puan) tarafından
ee meltem camasir makinasi alt katta napim
tarafından
Yuvarlana Yuvarlana he
-Reklam-
0 oy
tarafından
Grcmiş olsun canım 
tarafından
Saol cnaim
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yine derken kaç kez düştün canım hamileydin sen galiba dikkat et öyle şeye ya bende bizim kapıdaki merdivenden çok korkuyorum korkuluk falan yok 
tarafından
Bayramda iki seksen yerle bir oldum beynim şişti tomografi falan çektik baya şiddetli düşmüştüm snra merdivenden düştüm şimdi yine kaydı ayagim
tarafından
Evet hamileyim 31 hafta erken doğum riskimde var çok korktum inslalah birşey olmaz
(3,102 puan) tarafından
Bi acile git istersen her ihtimale karşı
tarafından
Doktor geçen sefer hareketini takip edin hareket etmezse çok şiddetli ağrı oursa karnının üzerine düşmediğn sürece birşey olmaz demişti bir bakayım kötü olursam gideyim ağrı girdi karnıma çok korktum cunku
0 oy
(7,207 puan) tarafından
Hastaneye gittin mi hareket ediyor mu nasıl düştün karnının üstüne mi ah canım ya
tarafından
Söylemiyor ama kmseylede knusmuyor
tarafından
Bir yanım diyo gitsin benim şuan akibiyetim belli degl ama giderse ben evimi üst kata taşırım diyede düşünmüyor deglim
(7,207 puan) tarafından
Soru 1 işten çikmişsa neyle geçinecek
Soru 2 eve çıkacak parayı nerden bulmuş
Soru 3 g.tüne ne kaçmış acaba durup dururken
Soru 4 bunu bunun aklına kim düşürmüş
tarafından
Soru bir ev kendi evi
Soru iki 120 milyarlık arabası var
Soru benden☺️ evine giderse arbaasinj satıp bankya yatırıp faizini alır kayinvalidesi gilde bu ara çok iyi davranıyor kocası cezaevinde çıkana kadar bakar ama kendisi diyorki kocam bana koclaik yapmadı çıkınca ne yapacak
Soru 3 çocuk gibi 31 yaşında ama görsen 5 demezsin bu şekilde giderse kaynanamlarda siler onu
Soru 4 o gün parkta bir kadınla knsuuyordu telde oda boşanma asamasindaydi ona şey ddigini duydum bosansan dahami iyi bir hayatın olcak
Soru benden ☺️ kayannam kayinpederimmcocuk gibi davranıyor ona evin içinde briseyelr girdi heral
(7,207 puan) tarafından
El atına binen ya düğünde inermiş ya bayramda  çıksın evine boşasin kocayı görsün anyayı konyayı kapısında zibidiler kol gezmeye başlayınca hiç bir şey yapmasada başımda dursaydı b.kunu yiyeydim susaydım der iki gün sonra okusun bakalım bildiğini boşver kuzum sen çenesi eksik olur en azından senin için daha iyi
0 oy
tarafından
Cok gecmiş olsun inşallah.. Bnde düştüm ya dun 33 haftalık hemde heryerım agrıyo hala 
tarafından
Bende 31 hafta oldum çok korktum korkudan kalbim çok feci çarpıyor vede ağrı girdi
tarafından
Cnm acile gıtseydın keşke ne olur ne olmaz

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 473 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 487 göst.
13 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Eylül cantürk (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 326 göst.
1 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 440 göst.
1 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (322 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,200 soru

24,260,371 cevap

341,456 kullanıcı

...