0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (1,697 puan) tarafından

Kızım 14aylik yürümeyi öğrendi. Rahatça oynayabileceği bir bahçemiz var. Ama çimenlik heryer.

Yağmur yağınca çimenler ıslak olduğunda rahatça oynasın . Dışarı cikarabileyim diye sizce bu tulum mantıklı mı..

Çünkü bı yeri ıslanınca buz gibi oluyor ve hasta oluyor. 

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rahat değil sanki
(1,697 puan) tarafından
Naylon su geçirmez kumaş ama bende bilemedim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kumaşı rahat değil gibi
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Tulum mantiliklida kizz fiyat hiç mantıkli degil
(1,697 puan) tarafından
Kesinlikle ya. Ama bahçede yağmur actiginda rahatça oynasın istiyorum. Ve en uygun fiyatlisi bide bu
0 oy
(765 puan) tarafından
Çok güzelmiş su gecirmiyor mu
(1,697 puan) tarafından
Geçirmiyor diye biliyorum canom
(765 puan) tarafından
Gecirmiyorsa güzel çokta rahatsız durmuyor ve boyunun ayarlanabiliyor olması güzel ama bu fiyata 2 yada 3tane alt üst uzun kollu takım alırsın ♥️
(1,697 puan) tarafından
Aynen orası da öyle . Ondan çok kararsız kaldim
(765 puan) tarafından
Şimdi heves ediyorsun kuzum ama 1 2 ay sonra havalar çok Soğucak ve yagmurada çok cikkaramicaksin en fazla 5dk elini tutarak yada kucaginda ama takımlar ihtiyaç valla civilden yeni 3takim aldım ben bu fiyata evde dışarıda giydirmek için yani bunu bir iki kere giydirsen onlarla kışı geçirirsin ama durumun iyiyse aklında kalmasın
(1,697 puan) tarafından
Orta halliyiz canim. Bütçe ayırsam mi ayirmasam mi ortadayim. Fikirlerin için sagolasin
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Gayet iyi su geçirmiyo sanırım
0 oy
tarafından
kayak tulumu su gecırmez rahatlık dıyenler olmus zaten ıcjne kıyafet gıyıp ustune bunu gıyecek bence durumun varsa al ısını cok kolaylaştırır 
(1,697 puan) tarafından
Aynen canım maksat bahçede kısıtlanmasına oynasın ya da dışarı çıktığımızda. Hava soğuk olduğundada sanki soguktanta korur
tarafından
korur canım ıcıne bı kat gıydır ustune bunu gıydır naylon soguk ve su gecırmez zaten
0 oy
(580 puan) tarafından
Su geçirmez naylon kumaş elastiktir gayet rahat eder. Oğlum yürümeye başlayalı giydiriyorum 4 sendedir bi 3 tane eskitti. Kıyafetin üstüne giydiriyorum eve girince çıkarıyorum kıyafetleri temiz kaliyor üzeride ıslanmıyor. Rahat edersin al kullan derim.
(1,697 puan) tarafından
Peki canım bedenini kaç beden alayım . Sen hangi markadan aldın bide .
(580 puan) tarafından
1,5 - 2 yaşındayken 98 alıyordum. Zayıf bir bebekse 92 al derim. Ben h&m den alıyorum hep ordan aldım kaliteli ben eskimeden aldım kullanırsan 2 sene rahat gider.
(1,697 puan) tarafından
Zayıf  bı bebek canım. Orası biraz daha pahalıydı ama bakayım
(580 puan) tarafından
Bu ürünlerde pek uygun bulamazsın. Genelde fiyatlar 150-200 arası. Bir de şimdi tam zamanı
0 oy
tarafından
Decotlana da bakabilirsin. Kızım icin almıştık içine su gecirmiyor. Usumuyorda
0 oy
(15,415 puan) tarafından
Ben bu kiş dişari çikarken hep buna benzer bisey giydirdim. Altina kalin tayt  giydiriyordum. Sicacik oluyordu. Hemde hic ıslanmiyordu. Ozellikle kar yagdığinda güzelce cikip oynadik. Bence iyi oluyor. 
0 oy
tarafından
Kizz. Bunlar çok güzel ama çimen değdi gitmiyo haberin olsun
(1,697 puan) tarafından
Aman gtmesin zaten sokakta oynasın diye :)
tarafından
Ozamn al rahattr kız:)
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bu tulum için bu fiyat çok fazla canım ya bide kumaşı rahat değil bunların 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Tulum  iyide  fiyat  çok  bence  bahçede  toprakta  oynayacağı için 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Canım yanlış anlama aşırı gereksiz. Normal alt üst giydir bence o kadar pimpirikli olursan hep hasta olur yagmurun değdiği yerdeki ıslaklıgından ne olcak içeri girince değişirsin üstünü 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Fiyat aşırı cok bence ama tulumda hoş değil begenmedim :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
7 cevap 173 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 540 göst.
0 oy