0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,077 puan) tarafından

Kızlar değerlerim normal çıkıyor , doktor tek sebeb çocuk seni yoruyor ondan dedi. Halsizlik uyku halsızlık  unutkanlık oluyor.

Bu sene kpss çalışacağım ama yine böyle olursa enerjim yok. Acaba doğal veya takviye olarak ne kullanılır?

Yaşım da büyük 33 olacağım hafızam almıyor artık bilgileri atanmam şart bu sene yaşım geçiyor artık:( çok mutsuzum )

6 Cevaplar

0 oy
(1,120 puan) tarafından
Supradyn kullan canım 
(1,077 puan) tarafından
O cidden işe yarar mı ya? Bir arkadaşım hiç yaramıyor demişti o iştahsızlık için kullanmış tı gerçe
(1,120 puan) tarafından
Düzenli kullanımda işe yarıyor canım
(1,077 puan) tarafından
Bunu da not alayım sağol kuzum
(1,120 puan) tarafından
Şifa olsun canım
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
Valla balık yağı omega 3 yoğurt içine keten tohumu çörek otu atıp yemek ve hakiki propolis ya da polen içmek gerçekten zihni  de bedeni de canlandırıyor . Bende ginko biloaba da çok etkili olmuştu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bende de aynı sorun var bunlarla aşmaya çalışıyorum genelde bırakıyorum hiç birini uygulamıyorum
(1,077 puan) tarafından
Hiç balık tüketmeyen biriyim aslında yoğurt çörek otunu biliyorum ama denemedim onu ve keten tohumu deneyeyim. Polen propolis bulmak çok zor yaa.. hakiki bulmaya çalışacağım taşınacağım yerde inşallah çok sağol canım ya
(331 puan) tarafından
Rica ederim canım benim Allahım acil şifalarını göndersin. Ya şafi el muhyi isimleriyle annelere güç kuvvet hastalıklara şifa versin
0 oy
(851 puan) tarafından
Çocukla kpss işi çok zor Allah kolaylık versin atama puanınız kaç
(1,077 puan) tarafından
Uff uuu bilmez miyim gazlıydı 7 aylıktı çalıştım sonuç çok kötü çıktı. Atama puan çok fazla ya 85 garantilemem lazım:(
(851 puan) tarafından
Bana da bi 80 puan lazım :(
(1,077 puan) tarafından
Uff Allahım yaa:(( çok zor çoçukla atanmak. Başaran hemcinslerime hayranım. Rabbim yardımcımız olsun biz başladınız mı?
(851 puan) tarafından
Ben saldım bir sene iki ay sonra doğuracam şimdi başlasam bile bir işe yaramaz canım
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Uyumak ve bu bizim için bazen imkansız :((
(1,077 puan) tarafından
Mâlesef hele bu sene yine uyku haram bana :( 8 ay gaz 6 ay aralıksız diş çektim yeni düzelmeye başladı. Şimdilik 22 aylık bazen uyumak imkansız ya
(3,146 puan) tarafından
6. Gecem daha şöyle iki saat kesintisiz uyumadım ağlıyorum artık :((
(1,077 puan) tarafından
Şükür sütten kesince uyurum ama  yinede 4 saati geçmedi çünkü bu sefer 3 saatte bir su içmeye uyanıyor
0 oy
(391 puan) tarafından
Bana sabah spor yapmak ve sabah akşam olmak üzere günde 2 bardak kefir içmek iyi geliyor 
(1,077 puan) tarafından
Yaa kefir iyi gelir mi? Hiç tadını bilmem. Deneyeyim aç çok fark eder mi?
(391 puan) tarafından
Aç olmanız daha iyi, sabah uyanınca akşam yatmadan önce içerim. Yoğurt gibi, yani sulu yoğurt gibi düşünün tadı öyle, asla yoğurttan ayırt edemezsiniz. Tabi evde yaptığınız kefir için geçerli. Hazır kefirler kültürden yapılır, eğer kefir canlı maya ile yapılmamış ise hiçbir işe yaramaz, aksine bağırsaklarınızı yorarsınız.
Eğer bağışıklık düşük ise otomatik olarak beyin de düşüyor. Vücudun ikinci beyni olarak bilinir bağırsaklar. Kefir herkese öneririm. 1 yaşında oğluma 6.ayından itibaren veririm.  Yoğurttan çok daha faydalıdır
(1,077 puan) tarafından
Yaa ne güzel açıkladınız teşekkür ederim. Açıkçası aklımdaydı çocuğa denetlem hep bir bahane ile geçiştirmişim. Yok balık yağı, yok soğuk sıkım pekmez, balık, yumurta, peynir ,f pnopolis derken vakit yokmuş. Peki marka olaras fark eder mi markette hangisini almalıyım? Evde hiç denemedim yapamayabelirim hazır bildiğiniz marka var mı
(391 puan) tarafından
Elbette, hazır almanı asla ve asla önermek, ha musluktan su içmişsin ha hazır kefir içmişsin. Neredeyse 2 yıldır içerim düzenli bir şekilde. Çünkü evde mayaladın mı iki gün içinde tüketmek zorundasın yoksa tadı bozulur. Bazen mayaları bile yiyorum çok iyi geliyor. Yoğurt gibi asla değildir kefir, canlı maya ile yapıldığı için mide asidi aşıp direk bağırsaklara gider sanki mideye hiç uğramaz öyle bir yapısı var.
İnstagram da bir sayfadan satın aldım, tüm yakınlarım da oradan aldı. En güzel özelliği ise mayalar sürekli çoğalıyor asla bitmiyor. Bir kere alıyorsun ömür boyu kullanıyorsun.
Bu da satın aldığım sayfa
https://instagram.com/kefirikafkas?utm_medium=copy_link

Size nasıl mayalanması konusunda her daim yardımcı oluyorlar. Ben hiç bilmezken öğrendim.
0 oy
tarafından
Yoğurdun icine bazen tarcin bazende corek otu at ye ve corek otunun ölüm dışında her derde deva olduguda geciyor hadislerde canim
(1,077 puan) tarafından
Aynen canım biri daha yazmış çörek otu yoğurt veya keten yoğurt demişler deneyeceğim çok sağol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
10 cevap 120 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (34 puan) tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,340 cevap

36,462 kullanıcı

...