0 oy
132 göst.
Aile kategorisinde (852 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Kizim 14 aylik olacak iki yıllık evliyim .öğretmenim ama atanamayanlardanım...başka şehirde ailemden ayriyim .eşim yurt dışına yada başka bir şehre gideyim çalışmaya evimizde ablanlarin yanina taşıyalım sen dershaneye git çalış atanmak için bu esnada yani sen dershaneye gittiğin sürelerde ablanlar kiza bakar diyo ...ablamlarla konuştum bakarız diyolar ama kızim daha küçük azı disleri çıkacak falan ne biliyim...eşim diyo senin için gidiyorum başka şehire falan ama şu lohusalikta o kadar kötuydum ki bir kere bile demedi ablanlafin yanina taşınalım yalnız kalma diye of ne günlerdi hatırladım da bir an ...bnde aslında hayata bir yerden başlamak istiyorum kizlar ..ama burda bir düzen kurmuşum ya orda hersey yolunda gitmezse ...emanet cocuk ya bakamazlarda kziima bisey olursa Allah korusun kolu falan kırılırsa hareketli zamanlar..anlamların her birinin de bir oğlu var 11 yaşlarında falan .burda da com yalnızım koca evde gün içinde bir ben bir kızım...zaten hic durmuyo her gün dışarı çıkmak istyo her gün cikarram ki ...fikrinzie ihtiyacım var siz olsaydınız napardiniz .bebeğiniz belli bir yaşa gelene kadar beklermiydiniz yoksa düzeniniz değiştirir gidermiydinjiz .
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nigar dastan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
9 Kasım 2022 Aile kategorisinde GizemAl (182 puan) tarafından soruldu