0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Paketleme işi yapıyorsanız nerden alıyorsunuz nasil ilerliyor bilgi verebilir misiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(1,802 puan) tarafından
Yapan varsa bende yapayım ya boş boş zaten oturuyorum evde
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Ah bende çok arıyorum ama dolandırıcı çok inanamıyorum kimseye
0 oy
tarafından
Yapan belediyeler var canım ara sor  burada bir arkadaş ta dün yapmaya başladı ama çok dikkatli ol dolandırıcı çok var .
(20 puan) tarafından
Nereye gitmem gerekiyor canım. O kadar çok ihtiyacım var ki bir yol bulamıyorum. Dolandırıcılara aldanmaktan korkuyorum. Bilgisi olan başka arkadaşlar varsa da Allah rızası için yazsın
tarafından
Bağlı olduğun belediye arıyorsun canım burda bi arkadaş var r-a-h-i-m-e adlı kullanıcı onunla konuşabilirsin yeni paketleme işine girdi belediye getiriyordu detaylı bilgi sana verir inşalalh
(20 puan) tarafından
Nasıl ulaşabilirim canım anlayamadım özel mesaj mi göndermem gerekiyor nasıl olicak
(20 puan) tarafından
Çıkmıyor ismi canim
tarafından
Kız sürekli burada aktif biri nasıl bulmadın
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Bende surda durayım da bilgi alırım geçen gördüm burda bı arkadaş yapiyodu sordum ama geri dönüş olmamıştı 
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Rahime yapiyordu yaz bi sor canim
0 oy
(713 puan) tarafından
Ben paketleme değil de askı işi yapıyorum kuzum burda çoğu kişi yapıyor hatta İstanbul Beykozdayim oturduğun yerde atölye vs varsa temizleme işi de veriyorlar
(25 puan) tarafından
Askı işi nasıl oluyor canım
(713 puan) tarafından
Sütyen askısı kuzum ilk boncukları takılıyor sonra ya yakılıyor ya dikiliyo sonra cevirip uc takiyosun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
9 cevap 348 göst.
7 Aralık 2022 Aile kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu

403,595 soru

12,091,804 cevap

36,384 kullanıcı

...