+1 oy
221 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya sipariş edip reddediyorum dünden beri birçok saati, plaki saat gönlümden geçen ama kimse memnun değil o saatten, Kiracıyım Burdan taşınırken Bandı zor mu çıkar, duvarın boyasına zarar verir mi? Başka eve gidince başka duvara tekrar yapışır mı, bu soru işaretlerini kafamdan atın lütfeeeen bana plaki saatinizi hangi siteden aldınız nerden aldınız kolay sökülür mü Rica ediyorum memnun kalan atsın

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

Bu rengi nasıl kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
https://ty.gl/uoow9eyp91

Ben bunu aldim alinin odaya indirimde suan cokta memnunum kac aydir 
tarafından
Senin dediğini yapcam kız siparişi iptal ediyorum alıyorum bir tane gemili aldım ya sipariş iptal ettim gönlüm bunlardan yana, çıkarırken çift taraflı bandı zarar görür mü acaba yorumlarda bandı kuvettli tutuyor yazıyor kuzum
tarafından
Aynen baya kuvvetli hatta ben yanlis takmisim yamukk oldu diye söktüm taktim hayet iyi dusmedi hic bebem
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Valla bandı zor çıkar mı bilmiyorum ama görümcem aldı bi süre sonra düşmeye başladı. Geri de yapışmadı bi de üstüne bozuldu öyle duruyor şimdi.
tarafından
Boya yapıp çıkıyoruz ama pek kullanışlı değil demek
(2,458 puan) tarafından
Malesef canım
0 oy
(231 puan) tarafından
Duvara yapışanlar boyayı olduğu gibi söküyor bilginiz olsun. Ev sahibiniz sıkıntı çıkaracak biriyse sonradan canınız sıkılmasın 
tarafından
Pek kullanışlı değil dimi
(231 puan) tarafından
Yani güzel görünüyor ama ben ahşap bir saat almıştım rakamları tek tek duvara yapışıyordu bir de ahşap bir uzun parçası vardı o da ayrıca yapışıyordu. O uzun parça düştü saat kırıldı. Rakamları da çıkarınca aşırı çirkin oldu boya söküldü hep. Tek çiviyle çakmak daha mantıklı kiracı için :)) bir de boya da sökülen parçada kalıyor gittiğin yere tekrar takmak da zor olur :/

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 403 göst.
2 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
22 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bidibidibidi (749 puan) tarafından soruldu

403,591 soru

12,091,660 cevap

36,384 kullanıcı

...