+1 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim işi gereği 20 izin 10 gün çalışması var köye geldik izninde  neyse ilçeye markete gittik heo beraber alışverişi kaynnanm kaynbabamda vardı oğluma çikolata felan almistik kasadan gecerken oğlum biraktgmizi sandı ağladı sırada bekleyen insanlarda vardı kaynbabam insanların içnde sesli bı şekilde bu ne kadar çok vizirdio herşeye aglio felan dedi buna biraz alındım yani dedesi olablr ama misafr olarak kaldık çok da cekiniorum agladgnda felan rahatsız olmasnlae diye hemen alıp odada ayriliorum markette öyle yapınca hemn alip ciktm kaynanam arkamdan geldi suçlanan kaynanam oldu eşime dedim biz arabada oturalm siz gezn durmuo dedim oda çocuk bu aglicak saçmalama gel dedi farketti alindgmi arabada da tekrarladı kaunvaldem arkadan dürttü süs diye yani tavır felann almadım ama insan içinde yapılması hoşuma gitmedi ben normalde kalicaktm eşim gidince onlarla ama kalmak istemedim anneme geldm çekiniyorum artık çünkü yanlış mı düşünüyorum

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla geçenlerde böyle bir muhabbet oldu eşimin memleketinde, ben çocuğumu millet azarlasın kızsın diye doğurmadım birşey varsa bana söylenir babasına söylenir kızılacaksa biz kızarız dedim herkes şok oldu kaynanam ben sesimi çıkarmıyordum vurduklarında bağırdıklarında ben onun için mi doğurdum dedi valla kusura bakmayın ben kimseye kızdıramam, bana yaptıklarında ben hep kinlenirdim oğlumda aynısını yaşasın istemiyorum dedim, kaynanam kayınbabam felan da vardı şimdi kimse sesini çıkaramıyor birşey olduğunda. Alınırım da gücenirim de bende olsam, birşey denilecekse anne babanın demesi taraftarıyım ben sonra çocuk herkesten korkuyor, bu sefer de arsız oluyor 
tarafından
Ben direk köyü terk ediyorum çünkü üvey dede zaten
tarafından
Ayyy o daha kötüymüş zaten, Allah yardımcın olsun
tarafından
Evet çok berbat bı durum onun oğlundan da bebeğim oldu onu seviyor oğlumu kiziveriyor bende çok gitmiyorum bı kere eşimin yanında kızdı eşim aldı götürdü hem çocuğu hem beni sogdiramiyorlar benim oğlumu diyor eşim o rahatlatıyor bira
-Reklam-
0 oy
(737 puan) tarafından
Bağzı yaşlı insanların pek çocuk ağlamasına sesine tuhamülü yok alttan almaya çalış dedesi bazen kızar bazen sever sonuçta yavrusunun yavrusu sevmediğinden nefret ettiğinden değildir benim babamda öyle torununa canını verir ama ağlayınca bağırınca kızıyor ama 1 dediğini 2 etmez boş ver takma yaşlılar işte oluyor arada öyle huysuzlukları allahım çocuğunu sana bağışasın üzülme 
tarafından
Canım evde bizim aramızda yaptgnda alinmam ama insan içinde yapması cocugmuda rencide etmesi anlamına gelio ondan alındım biraz
(737 puan) tarafından
Haklısın kalabalıkta hoş olmamış onların kafası gel git olmuştur artık zoruna gitmesi normal tabi
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Esin ne is yapıyor öyle 20 gün izni var 
tarafından
Yok canım koronadan  beri böyle çalışıolar devamlı bu sekilde
tarafından
He 20 gün izin 10 gün çalışma ben senelik izine çıktınız sandım sorry :D
(14,407 puan) tarafından
Glsh genel yazmis 20 gün izin 10 gün çalışıyor diye.

Anladim  Kübra :)
tarafından
Benimde sonradan düştü jeton :D
(14,407 puan) tarafından
Yorumundan anladim ☺☺
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Çok haklısın, tavrını koyduğun iyi olmus yoksa bu oğluna olan tavırları artarak devam edecekti e bu cocuk ağlicakta gülecekte kimseye laf söyletmiyorum bende, doğrusunu yaptın benım adıma bunu yapabildiğin içinde seni bir anne olarak tebrik edıyorum oğlunu ileri de olabilecek suistimallerden korudun annesi vicdanın rahat uyu güzelim 
tarafından
Sağol canım .ya evde kendi aramızda yapsa alinmam ama insanlar var çevrede onlar duyucagi şekilde yaptı bu çocuğumu da rencide etmek yani bana göre alindm valla
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Bazen insanin kendi çocuğunun ağlamasına bile tahammülü kalmiyo ki kaldiki yaşça büyük insanların kalsın. Dede o da kötülüğüne dememiştir
tarafından
Kötü diye deniyorum canım ben kendime de tahummulm yok eşim dışarda sesini yukseltmesine bişey sorarken bile ama kaynbabam kasa sırasında bekleyen insanların içinde bagrark ne kadar vizrdyo demesine çok alındım evde felann yapsa inan lafını etmem yani dedesi  elbette yapar ama insan içinde asla istemiorm böylee bisiyi
(7,982 puan) tarafından
Kasada bekleyenler olunca telaş yapmıştır belki. Insanlarin içinde yapmasaymis iyiymiş de iste ne denir ki
0 oy
tarafından
Cnm annesi olarak alınmışsın benimde aynısını kendi babam yapıyor oglum 1 yaşında oraya kalmaya gidiyoruz babam aglayınca of sustur şunu falan diyor ben kendi babam yapınca bile alınıyorum orada kalasım gelmiyor ama annemi görmek için kalıyorum çünkü bizim eve orası çok ters gidince kalmamız gerekiyor yani srninnle empati yaptım haklısın ama babam öyle deyince hemen oglumu sevmiyor diye düşünmüyorum çünkü çocuk onlarında kanından çocuklarımıza birşey olsa bizden önce onlar koşar daha çok düşünürler o anlık birşey olmuş takma güzel kafana cnm
tarafından
Aynen öyle canım sevmedin den değil ben de severim kaynbabami kötülemek için demiorum ama kasada bekleyen insanların içinde demesi zoruma gitti yoksa evde kendi aramzda dese inan lafını dâhi etmem
tarafından
Haklsn cnm benim kayınpederim yok belki olsa ve bu hareketi yapsa bende senin yaptıgını yapardım
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Aman benim babam da çok kızar. Yani bence alınmamak lazım. Onların da artık yaşları gereği sesi pek kaldıramıyorlar. Doğrusu biz bile bir süre sonra kötüleşiyoruz sağlık anlamında. Kırılma bence
tarafından
Misafr. Kaldık baya canım ondan alinasim tutmuş sanrm ya çok çekiniyorum zaten inan bana belki ondan alınganlk yaptim
(8,028 puan) tarafından
Yok ne alınma bu duruma. Onlar sus pus çocuk istiyorlar ama bu devirde yok artık öyle çocuk. Dediğim gibi jenerasyon farkı.
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Yani ben de alinirdim cnm... Esin yokken kalma sen esinle kal esinle dön bence.

Hiç değilse bi sey olursa esind de gormus olur 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Bos bogazlik etmiş bence bnu hissettir alındığını.. onlar çocuk büyütürken aglamamis mi cocuklari
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Evladımı ben azarlamıyorum babası azarlamıyor o hakkı da hiçbir insan evladına vermıyorum vermıyoruz. Ne oluyor derim yani ben. Benim anam babam da yükselemez kızıma başkası da. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 494 göst.
28 Şubat 2024 Aile kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 691 göst.
24 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
0 oy
2 cevap 33 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Popcornnn (76 puan) tarafından soruldu