0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (3,003 puan) tarafından
4 gün önce yaptırdım kabuk bağladı soyuluyor dökülüyor boyalar gitti o kadar para resmen :/ bu normal mi anlamadım .. kadını aradım ikinci seansta boyarim dedi her ay boyanacak mı bu hani 2 Sene gidiyordu :/

10 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından
Aa bende yaptirmayi dusunuyordum neden kabuk bagladikki bilen varsa bende merak ediyorum
(3,003 puan) tarafından
Bol bol vazelin sürmen gerekiyordu diyor.. vazelin boyayi kalıcı mı yapacak çok saçma
(1,737 puan) tarafından
Alla alla vazelin yumusatir ancak
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Bende yaptirmayi düşünüyorum .. en son 500 demişlerdi sen ne kadara yaptirmistin
(3,003 puan) tarafından
500 bende
(389 puan) tarafından
Yarın tekrar git canım o kadar para vermissin
0 oy
tarafından
Bende yaptırcaktım parama kıyamıyodum
0 oy
tarafından
Uzun süre gidiyor diyorlar yalan gitmiyor sonra kullanım hatası diyorlar eşyaymış gibi :) 
(3,003 puan) tarafından
2 gün gitti resmen şaka gibi :D
tarafından
Benimde aynı olmuştu kadın doğum hapı ağrı kesici kan sulandırıcı kullanmayın demişti bir kaç gün banyo yapma krem sürme demişlerdi bir kaç bir şey daha vardı alınca bunları mı yaptınız dediler
0 oy
tarafından
Kabuk bağlayıp dökülmesi normal bende de öyle oldu renk neden çabuk acilmis anlamadım ilk baslarda koyuydu bende zamanla açıldı oturdu renk
tarafından
İkinci seansta düzeltme yapılır ama
(3,003 puan) tarafından
Bekleyim o zaman :/
tarafından
Vazelin sürdün mu
(3,003 puan) tarafından
Sürdükçe boya çıkıyor şu an hiç kalmadı eski kaşım ortaya çıktı
tarafından
Sürüp silmemen gerekiyordu canım sildiysen biraz çıkar ama tamamının çıkmasını anlamadım öyle olmaması gerekti bence
0 oy
(122,909 puan) tarafından
toplam 2 seans zaten diger seansin 1 ay snr bende yaptiriyim 2 yilda bi sana ilk 15 gun surekli vazelin sur nemli kalsin demedilermi
(3,003 puan) tarafından
Sürdüm sürdükçe daha çabuk çıktı boya :/
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Canim kreminden surdunmu 
(3,003 puan) tarafından
Sürdüm sürdükçe daha çabuk çıktı boya :D
(2,486 puan) tarafından
Benimde oyleydi canim ya dandik yere gittik sanirim :-D
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben yaptırdım 2 seneyi geçti hâlâ aynı kaslarım seyrekti şuan kaslarımı almasam bile yapılı olduğu için alınmış gibi duruyor ben memnun  kaldım evet ilk yaptırdığım zaman kabuklandi filan 2 seans oluyor ve vazalin sur demişlerdi bana vazalin iyi geliyor sende vazalin sur 
0 oy
(365 puan) tarafından
Vazelin kabuklanmasını önlüyor sonuçta derine uygulanan ufak kesikler siz kaale almamışsınız  diyorsunuz saçma kalıcı mı yapıyor diye .. önce dikkat etmek gerekir bnde yaptım ikinci seans sondur  ücret almıyorlar sizden artı 2 sene nasıl geçmiyor süresi 7 ay 1 sene arasında değişiyor oda yapısal hazırlarında süre değişebiliyor hatta tutmayadalir benim 1 sene kaldı sizi bilemem sonuçta o işi yapan insanlara da üstten bakmamak lazım size birşey deniliyorsa bi sebebi vardır sizin vazeline olan verdiğiniz tepkiden kaynaklı yazdım vazelini sürmezsen hep kabuklanır pigmentasyonu kaybediyor o boya gidiyor deri soyuldugu için boya ile yapılan kesikler kabuklanınca mantık olarak çıkar . Normalde bu kadar yazmam sizin yorumunuz birşey bilmeden direk saçma falan demek komik geldi ben bunu yaptırmadan önce araştırdım neye dikkat edilir falan direk yapayım diye yapılmaz neyse yardımcı olabildiysem sıkıntı yok hayırlı geceler 
(3,003 puan) tarafından
Vazelin sürmedim demedim sürdükçe boya çıktı zaten şu an hiç kalmadı .. bilmiş bilmiş de yazmadım bilenlerden yorum almak istedim ukala ukala yazmaya gerek yok iyi günler .
0 oy
tarafından

Canım bende düşünüyorum o normalmiş 

1 ay sonra kontrole gidiceksin o zaman gerekirse bir daha boyama yapılıyormuş

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 593 göst.