0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
3 yıldır evliyim  cinsellikle alakalı isteksiz biriyim ama eşim bilir cok zorlamaz asla bende isteksiz olsamda yapıyorum yani. ayda en fazla 3defa birlikte oluyoruz bazen bir ayda olmadığımız oluyor ama eşim sorun yaratmıyor teklif eder olursa olur olmazsa olmaz. Bir ara konu açıldı arkadaslarla ben böyle anlatınca cok şaşırdılar ve kızdilar tedavi ol diye ben kendimi kullandiriyo oluyor musum ilişki 2 tarafli olmak zorunda falan dediler ama bizim aramizda bu sorun olmadi hic aklıma takılan şeyde neden kullanılmış oluyorum kendime saygısızlık mi yapmış oluyorum tedavimi olmam lazım sizce. 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Canım eşin ne kadar sorun çikartmasa da ayda  en fazla 3 demissin bu bir erkeği  tatmin edebilecek  bir rakam değil uzmanlar bile hafta da en az 3 kez öneriyor tedavi olmalısin 
-Reklam-
+1 oy
(171 puan) tarafından
Canım vallh erkek milleti çok naza gelmez  yani yanlış anlama ama senin sıkıntın büyük adam 1 ay eşine dokunmuyor sonra başka şeylerle erkekleri yakaladığımizda kiziyoruz onların açısından da bakmak gerekiyor olaylara
(43 puan) tarafından
Haklısın
(171 puan) tarafından
Bazen buradaki sorulara bakıyorum yok kocam birşey izlemiş yok kocam bni aldatiyor ya herkes için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu durumda erkek ne yapsın kim olsa bu adamın yaptığıni yapar
(43 puan) tarafından
Evlilikte cinsel ilişki ilk başta değildir tabikide evlilikte cinsel iliskide önemli bir rol ama asla hataya aldatmaya yanlış yola gitmeye sebeb olmamalı insanin kendine saygısı olmali  yolunda gitmeyen bişey varsa kadin ve erkek icin ayrılsın lar günah değil.  bir rahatsızlık için esim beni aldatırsa bu onun karakterini gösterir icten ice yanmam sorunumu kusur bilip baskasina gidiyorsa yolu acik olsun sorunumu çözmek için yanimdaysa basım üstüne. Ki eşim dediğinizi yapacağını sanmıyorum ama iste insan oğlu çiğ süt emmis yapacakta olabilir ama sonuç tabiki boşanmaktir katlanmak değil evliliğimizle beraber 10 senedir birlikteyiz cinsellikle alakali asla şikayeti olmadi bende üstüne düşmedim.
(171 puan) tarafından
Bacım yanlış anlama ama iyi birşey değil bak eczande buna dair ilaçlar var kadın doğuma git çünkü bak bir süre sonra insan sıkılır afedersin ben 38 haftalık hamileyim doktor bna dedi ki sık sık ilski dedi ewlilik tabikide ilski üstüne kurlmamis ama ewliligin yarisi o
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Niye kullanılmış olasın ki isteksizlik varsa eşinde bu durumdan rahatsizsa tedavi olabilirsin bendede vardı ama çok şükür sonradan kendiliğinden geçti
(43 puan) tarafından
Hiç böyle muhabbet geçmedi esimle aramızda tedavi ol falan diye bende isteksiz olsamda yapıyorum yani illa bişey hissetmek istemiyorum yani bu kötü bişey mi
(43 puan) tarafından
Bide aldatır seni falan dediler ha senle olmuş ha duvarla falan aklım cok karıştı
0 oy
(201 puan) tarafından
Antidepresan kullanıyorsan ondan olabilir. Ama öyle bir durum yoksa tedavi ok cabim 
(43 puan) tarafından
Yok hic bişey kullanmiyorum sadece geçmişte bı travma yaşadım
0 oy
tarafından
Tedavi ol kuzu.
(43 puan) tarafından
Ama eşim sorun yapmıyor ki beni aldatır mı ki böyle devam ederse
tarafından
İcten ice rahatsiz oluyordur kuzum.Sana yansitmamasi seni kirmak istemediginden diye dusunuyorum.Yarin obur gun video izler ,sonra baska sekilde tatmin olmak ister.İster de ister ...
Kadinla erkek bu konuda bir olamazlar fitrat gereği.Ayrica bu bir rahatsizlik.Nasil bir yerin agridiginda doktora gidiyorsan , boyle bir durumda da gitmelisin.Tedavilik bir durum cunku kusum .Cozumu varken yokusa surmenin ve uzun vadede evlilige zarar vermenin hic bir anlami yok❤️
(43 puan) tarafından
Anladım cok teşekkür ederim
(43 puan) tarafından
Bide 10 sendir biz beraberiz sevgiliykende öyle yakınlaşma falan olmadı öpüşme desen zaten hic ama hic yok nerdeyse diye bilirim ama birgün olsun sorun yaratmadi ve banada cok fazla düşkün cokda seviyor ama ne bilim şimdi kafamda karışma di değil yani
tarafından
Kuzucum ayda 3 diyorsun .Bu normal mi ? Hic degil.Cozumune bak lutfen❤️
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Yani karşılıklı olunca güzel tek eşin yapıyor bitiyor rahatlıyor ama sende yok .bunu problem yapmamanda bı sorun bence  cinsel aile terspistleri var  bı araştırıp gidebilirsin
(43 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bence tedavi olmalısın, nereye kadar gidecek ki böyle, eşin aldatır demiyorum yani eğer adamlık varsa öyle bişey olmaz tabiki ama hani hem senin için hem de eşinin daha mutlu olması için bence tedavi gerekli. Sonuçta bu bir görev değil sen bunu öyleymiş gibi yapıyorsun adam da içten içe daha farklı yaşamak istiyordur bence ayrıca senin de ihtiyacın var bence tedavi olup normal ilişki yaşamaya başlayınca aradaki farkı anlıcaksın
(43 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bence senin en baştan tedavi olman lazımdı zaten ayda en fazla 3 defa yapmanız da eşin için iyi değil ilerde ćok sorun yaşarsın bence vakit kaybetme
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Belki şeyi kast ettiler ayda 3 de olsa sen isteksizsin ya keyif almadığını esin istiyor diye yapıyorsun sen istekli olsan eşinden beklemezsin bence çözümü varsa uğraş ayda 3 çok az 
(43 puan) tarafından
Onu demek istiyorlar zaten
0 oy
(1,022 puan) tarafından
O senin esin canm neden kullanilmis olasn bende ayni durumdayim simdi bide hamileyim hic alakam kalmadi cinsellikle.. aranizda anlasiyorsaniz sorun yok bence..
(43 puan) tarafından
Yani 3 yıl oldu bu sorun yaratmadı ilerisini bilemeyiz tabi
(1,022 puan) tarafından
Bizde 3 yıllık evliyiz karşılıklı anlayış olunca sorun olacağını zannetmem tedavi gerektiren bi durum olduğunu da sanmıyorum herkes düşkün olmak zorunda degil..
(43 puan) tarafından
aramızda sorun değil zaten bu. onun dışında sevgi saygi var şükür aramızda yani kavgaya dönüştürecek sorun yaratmadı hiç
0 oy
(181 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım 8 yıl oldu hep isteksizim  32 yaşındayım tedavi ol demişler acaba tedavi için hangi doktor hangi bölüme gitcez bilgi verirmisiniz

Eşim bir an önce yaşlansın yapamasın diye bakıyorum 
(43 puan) tarafından
Eşiniz size karşı nasıl peki bende isteksizlik var. Ama bana karşı cok fazla iyi olduğu için bende bunu sorun yapmıyorum esime asla yapmam demiyorum
(181 puan) tarafından
Eşim beni çok seviyor ama o istediği zaman hayır deyince surat asıyor gibi mecbur eşim için haftada bir defa oluyorum çünkü çok güzel iyi bir insan bana karşı hiç saygısızlık yapmadı 8 yıl içinde kavga ettiğimizde bile bir defa bile küfür etmedi
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bence de tedavi olman gerek çünkü bir ayda üç kez hiç normal degil eşinin de bu durumdan memnun oldugunu sanmıyorum 
(43 puan) tarafından
Memnun olmasa yansıtmazmi
0 oy
tarafından
En normali haftada üç kez ayda üç kez olanı ilk kez duydum ne olursa olsun evliligin %80i cinsellik ama esin de bence isteksiz biri istekli olsa bunu sana dile getirirdi 
(43 puan) tarafından
Belki de çünkü asla zorlama yok söyler olursa olur olmazsa sorun yaratmaz Trip atmaz kizmaz tamm der geçer
0 oy
tarafından
Ayda 3 defa çok az bence yada hiç olmaması bence sen tedavi ol 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,272 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 816 göst.
7 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 819 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeşilim❤ (6,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,627 göst.
4 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu

405,591 soru

12,152,333 cevap

36,572 kullanıcı

...