Kızlar özet geçip anlatmak istiyorum ben ailemden ayrı şehirdeyim kaynanamla aynı şehirdeyiz. Eltimin iki çocuğu var ikisine de kaynanam baktı eltim çalıştı, tabi arada bir eltim annesine de bırakıyordu ama çoğunluk kaynanam baktı. Neyse benim bebeğim doğduğundan beridir emmedi hiç, bunu görünce bana ver de sen çalış zaten emmiyor demişti daha yeni doğduğu zaman, bende olur mu öyle şey biraz büyüsün demiştim. Herneyse şimdi 1 yaşına girdi oğlum, evde iş buldum ama telefon ile görüşeceğim turkcell müşteri hizmetlerinde, o yüzden çocuk sesi felan olmaması lazım, eşim dedi annesine ben tatile gideceğim felan dedi geçiştirdi eşim tamam tatilden gelince bakarsın dedi geçti öyle, geçen yine söyledi bu sefer de bakıcı tutarsınız dedi, benimde ağrıma gitti açıkçası şimdi tatilde kendisi bende eşime söyledim geldiğinde bir kere daha söyle eğer yine aynı şeyleri söylerse kusura bakma ama sevemez yüzünü göremez oğlumun, bende gitmem sen gitmek istersen tek başına gidip gelirsin dedim eşim birşey demedi ama onun da zoruna gitti farkındayım. Şimdi ben annemi yeni kaybettim ondan annelik bekliyorum ister istemez, bir yandan da üzülür mü diye üzülüyorum ama eminim yine istemeyecek birşey söyleyecek ne yapmalıyım? Diğer torunlarına sevgisi de daha farklı, oğulları arasındaki hareketleri de farklı