0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya kızlar 3 gün önce aşı olduk çok değişti . Sürekli uyanık ağlayan mızmız bı bebeğe dönüştü.  Napicam bilmiyorum. Uyutmaya kalksam uyumuyor emmiyor . Uyumadigi için uyku saati geçiyor ve sinirleniyor emmiyor. Zorla emziriyorum ağlaya ağlaya . Sonra sakinlesiyor emiyor yarım saate anca uyuyor . Ayakta sallayarak emziriyorum yoksa emmiyor yatmıyor. Bacaklarım o kadar yorgun ki. Dün gece de uyumamış . Yarım saat uyuyor ve uyanıyor . Napabilirim yardım edin kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm 4 aylık olunca bende o durumdan geçtim ama aşıdan değil artık etrafı keşfediyor büyüyor ister istemez huysuz oluyorlar Rabbım yardımcın olsn
tarafından
Ne zaman geçer canim ya
tarafından
Cnm sabırlı ol sakin ol onunla zaman geçir çünkü etrafı tanımaya başlıyor o yüzden öyle benimki 5 aylik olacak 4 gün sonra ama şimdi de dış sorunu çıktı Rabbım yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Canım aşıdan değil 4.ay atağı var ondan oluyor
tarafından
Yaaa ne zaman geçer :(
(1,697 puan) tarafından
En  az bir ay sürüyor canım. Algıları bı anda aciliyo bu da onlarsa korkuya neden oluyo.
Evin içinde bol bol keşfetmesini sağla kucağında gezdir.
İlgisini çekecek oyuncaklar vermeye çalış .
Dönmeye merakı varsa dönmeyi öğret. .
 Sabredip onunla bol bol ilgilenmen lazım canım
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Benimki de 4. ayında o da bir huysuzlaştı. 
tarafından
Napicaz bilmiyorum
(4,689 puan) tarafından
Bende bilmiyorum ya. Gece kaç kere uyanıyorum iki aylıkken daha uysaldı sanki. Zar zor uyutuyorum hanımefendi sallanmadan uyumuyor neredeyse artık. Çok ağlamaya çok huysuzlanmaya başladı.
Emmek istiyor emerken birden memeyi ağzından çekip etrafı seyrediyor :) Geçer diyorlar bakalım ya hayırlısı. Etrafı keşfediyorlarmış o yüzden böyleymiş.
tarafından
Ay geçsin de bişey istemiyorum. 3 aylıkken memeyi çekip etrafı izlerdi şimdi de huysuzluk edip ağlıyor itiyor emmiyor uyumuyor
(4,689 puan) tarafından
Büyük ihtimalle 4. ay atağı sabretmekten başka yapacak bir şey yok canım ya :/
tarafından
Öyle valla napalim sağlıklı olsunlar da
0 oy
tarafından
Ay aynı şeyi yaşadım 2 hafta boyunca yeni bir iki gündür yavaş yavaş kendine geliyor geceleri 4 saate bir uyanan çocuk 1 saatte bir uyanmaya başladı gündüz uykusu yok oldu resmen araştırdım 4. Ay atağıymış canım geçer merak etme zorla uyutmaya çalışma ben artık uykusuzluktan ağlayacak duruma gelince uyutmaya başlıyordum öyle daha iyi uyuyordu 
tarafından
Öyle duruma geliyor zaten uyumuyor o duruma gelince pert olup uyuyor . 2 hafta mi sürdü senin .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
7 Nisan 2022 Aile kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
26 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 763 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Hilal❤️Ecrin❤️Tulay (984 puan) tarafından soruldu

405,870 soru

12,164,164 cevap

36,615 kullanıcı

...