Az önce post açtım ve kimse beni anlamadı tek tek de cvb veremiyorum gercekden kendimi kötü hisediyorum ağlamaktan helak oldum. Belki derdime ortak olan olur belki kafamı dagitan olur diye düşündüm tam tersi oldu. Başıma geleni anlatıyorum. Ilk evliliğimde en yakın arkadaşım la kocamın ilişkisini öğrendiğim de bitti. En yakın arkadaşım ilk okulu birlikte olduğum auni sınıfta herşeyimi paylastigim ekmeğimi soframı maddi manevi yanında olduğum arkadaşım bana kazık attı. Eşim adilik yaptı ve arkadaşım buna karşılık verdi. Detaya girmek istemiyorum acı çekiyorum cunki ben eşimle arkadaşımı yatağımda bastım. Ikincisi şimdi bir senelik evliyim ve eşimin watsabinda engelli bir.kwdin numarası gördüm eşime sordum ben engellemedim dedi tanımıyorum dedi inkar etti. Kadına yazdım gördü cvb vermedi. Aradim aradim acmadi sonra kadin açtı tli ve ben tanımıyorum diye inkar etti eşimde inkar etti ama ben biseler olduğunu hisediyorum ne hissetsem çıkıyor. Sonra kadin beni engelledi eşimi engellemedi. Sonra eşimin tlinden yazdım hemen profil resmini değiştirip kendi resmini kaldırıp gul resmi koydu. Empati yaparak okursaniz sevinirim. Ve hala esimi engellemedi neden beni engelledi eşimi engellemedi neden profil resmini kaldırıp gul resmi koydu. Demek istediğim şu ki az önce kendimi ifade edemedim erkekler evliyken şerefsizlik yapıyor gidiyor o onun namusuna kalmış karakterine kalmış bise. Peki evli olduğunu bile bile kadınlar neden yapıyor kadin kadına acı çektiriyor. Notttttt sözüm evli olduğunu bile bile yapan kadınlara ve evli barklı yapan adamlara.