0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Bulaşıkları makinaya koymadan önce suya tutar misiniz suya tutmadan koyunca temiz yıkıyor mu makine . Ben makinaya tertemiz koyuyorum.  Ama şu israf oluyo diye de üzülüyorum makina yıkamaz leke kalır diye iyice temizliyorum

33 Cevaplar

0 oy
(391 puan) tarafından
Tahta kaşıkları yıkamak dışında asla su açmam. Fırça ile sıyırıp makineye koyuyorum. Pırıl pırıl çıkar

Makinem Bosch
-Reklam-
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Sudan geçirmek lazım kalıntılar makinayı bozar 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Kaşıkla kalıntı varsa alırım, hiç suya tutmam yarım tablet keser atarım tertemiz yıkar
(389 puan) tarafından
Aa gerçekten mi bnde öyle yapiym tabletleri makinanın markası ne
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kız ben bide köpüklüyorum :) 
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Ben küçük bir kaba sıcak su koyuyorum onla akıtıp atıyorum canım hem israf olmuyor hem de tertemiz oluyor
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Lavaboda tabağa leğene illaki su birikiyor onla sıyırıveriyoeum bazen sudan geçiririm bazen koyu veriyorum ama genelde lavaboda leğene dolan az su içini görüyor 
0 oy
(126 puan) tarafından
Kabasını suyla akıtıyorum ama suyu az açıyorum 
0 oy
tarafından
İlk 2 ay bende sudan geçirip yapıyordum sonra farkettim ki hem su israfı hemde zamanımı alıyordu.O yüzden peçete ile sıyırıp attım tertemiz oluyor hiç gerek yokmuş
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Suyun altında kopukleyip durulayip sonra makineye diziyorum
0 oy
(50,850 puan) tarafından
ee.kirli.koy bak bakalim nasil yikiyo 
0 oy
(50,850 puan) tarafından
yıkayıp koymam.o zaman makinenin ne ozelligi kaliyo. legende suda sungerle temizlerim bardaklari yapmam su israfina gerek yok baktim icinden bir iki lekeli cikiyo onu tekrar koyuyorum 
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Canım, makinenin amacı zaten, kirlileri temizlemek. Temizleyip koymak nedendir :D

O mantıkla, elektrikli süpürgeden önce gırgır yapalım, çamaşırları atmadan çitileyelim :D ya hepsine yardım, ya hiç yani, ayrımcılık yapmayalım :D

(389 puan) tarafından
Hahahah Allah senide güldürsün hiç böyle düşünmedim valla :D
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Benim makina uzaylı ben köpükl yip koyarım ancak öyle yıkıyor yoksa koyduğundan daha pis çıkar bir kurtulamadım gitti şu makinadan
(389 puan) tarafından
Filtresini temizliyomusn canım
(1,449 puan) tarafından
Herseyini temizliyorum 5kez servis geldi en son senin bardaklarda var sorun dedi gitti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Simay Beytullah (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (316 puan) tarafından soruldu

404,431 soru

12,115,749 cevap

36,458 kullanıcı