kızlar aileniz için istemedginiz bseyde olsa yaparmsnz mesela bugun ki gibi anlatıyorum , smdi bizim top sahasının oraya etkinlik alanı kurulmus evden cıkmamız 2bucugu buldu 4de bitiyor etkinlik ..neyse ablam bana yapısıyor,mesaj atıp cocukları özledım ,bahcedeyiz buraya gelrisiniz demi diyor ..bende belki gezmeyiz, oyun yerine ugrucaz diyorum tekrar msj atıyor getir. ya özledim diye dun gördü halbu ki ..neyse gitmezsem laf ederler diye her seferinde bu oluyor gittik bahceye,,sende ben olunca buraya gelmyrsn diye laf carptı ablam bende nelakası var bıktım bahceden benim küçük bebem bahceden sıkıldım dedim.. ..kucakta kücügü tutmaktan yoruldum ara ara aldılar ama uzun süre degıl bebelerin pesınde kosmayıp otursak bi bakıslar esime bana ...annemm ay salatalıkları ezdi nest nest diyo esimde annemin önünde esimde tınlamadı arabaya dogru gitti ben aldım salatalıkların içinden yani eger rahatsz oluyorsan al bebegi hemen esime bi iş yaptırmaya calısmalar esim caylarımıza kadar doldurdu her hareketi düzgün olmasını bekliyolar napym velisimyim sürekli güdüyüm söyle yap böyle yap diye ..yani kendimdenn ödün verdim ıstemedgm halde gttim bide karsı bahcedeki abi elma var hayvanlar yesin die vermiş büyük yigenim tasımıs koca cuvalı esimden önce gitmiş esime de ben kızınca farketmedimbile gittigini yigeninin diyor onada laf yaparlar kesin sen niye tasıdın teyzenin kocasına verseydin die benmkıne kızdım bende arabada aman gereksiz laflar ben dun dogum gunu yaptm orda görustük bitti ..hep böyle oluyor babam tutturdu arabayı tamire götürelim benm arabayı bi götur diye neyse esime dedm benım hatrıma tmm dedi izne ayrıldı esim yarın arabayı gpturecekler bebe evDE yanlız esimde diyor bide babangil cıkıyo aradan die haklı yani